Platschef Mark

Om jobbet

NCC söker Platschef med inriktning markarbeten till verksamheten i Nordvästra Skåne
Marknaden i Skåne bjuder på många utmanande mark- och anläggningsprojekt framöver och vi på NCC vill givetvis vara med och forma regionens infrastruktur och vara en samhällsbyggare i framkant.

Rollen hos oss
Som platschef har du ansvar för hela projektets genomförande från kontrakt till överlämnande. Det innebär ansvar för projektets planering och genomförande avseende kvalitet, ekonomi och tid.

Du arbetar tillsammans med yrkesarbetare och arbetsledare för att driva projektet framåt och leder och fördelar arbetsuppgifter självständigt. Till stöd har du entreprenadingenjör och projektchef samt övriga specialister inom NCC.

Du har ansvar för arbetsmiljö på projektet. Du bidrar aktivt till utveckling av underställd personal samt att få teamet att arbeta mot gemensamma mål.

Du medverkar vid upphandling, håller en tät kontakt med beställarens byggledare, stöttar och är delaktig inom många olika skeden och delar av byggprocessen.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har gedigen kunskap om byggprocessen och erfarenhet från ledande roller inom små och medelstora anläggningsprojekt med fokus på markarbeten. Vi tror att det krävs erfarenhet från arbete i produktion som exempelvis platschef alternativt som självgående arbetsledare med stort eget ansvar.

Du har både teoretisk och operativ byggteknisk kompetens samt mycket god förståelse för olika lösningars/metodvals för- och nackdelar, såväl tekniskt som ekonomiskt.

Du har drivit projekt med underställd personal samt haft helhetsansvar för ekonomi i projekt.

Vi ser positivt på om du har en högskoleexamen. Extra meriterande om du har kunskap inom VA-arbeten.

Dina egenskaper
Du arbetar aktivt för att delge information och kunskap till andra medlemmar i teamet, samt har förmåga att skapa effektiva och positiva relationer till andra. Detta gäller interna likväl som externa kontakter.

Förutom ett byggtekniskt kunnande är du en erfaren ledare som är bra på att dagligen leda och fördela arbetet och skapar harmoni i gruppen. Du gillar ordning och reda. Som person är du driftig, strukturerad, kommunikativ och van att hantera många parallella kontaktytor. Du är lyhörd och tar hänsyn till andra medarbetares åsikter och perspektiv samt delegerar arbetsuppgifter med utgångspunkt i medarbetarnas kunskap och förmåga.

Som ledare inom NCC är du en förebild gällande vår uppförandekod, inklusive våra värderingar, samt verkar aktivt för en god arbetsmiljö.

Ytterligare information
Tjänsten är på heltid, dagtid med placering inom Avd Anläggning Syd.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna projektchef Rickard Hugosson, tfn 0702-429015. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande. Ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2016-12-21.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

NCC är ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i norra Europa med en omsättning på 57 Mdr SEK och 18 000 anställda.

NCC utvecklar och bygger bostäder, kommersiella fastigheter, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion, såsom kross och asfalt, samt svarar för beläggning, drift och underhåll av vägar.

NCC:s huvudsakliga verksamhet bedrivs i Norden. I Baltikum bygger NCC
bostäder och hus. I Tyskland och S:t Petersburg bygger NCC främst bostäder. NCC:s vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation.

NCCs vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. Vi jobbar med att ständigt förnya byggbranschen och skapa bästa tänkbara arbetsmiljö för våra anställda. NCC Construction Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt.