Växla upp med Max Matthiessen i Helsingborg

Om jobbet

Till vårt kontor i Helsingborg söker vi en erfaren Administratör inom Liv och Pension.

Vi ser gärna att du även har viss erfarenhet av att ha arbetat som finansiell rådgivare.

Tjänsten

Vi söker dig med en administrativ ådra, som vill arbeta nära kund och trivs bra i ett högt tempo.

Tjänsten kräver administrativ erfarenhet inom tjänstepension och stort intresse för den finansiella marknaden.

Som person är du positiv och strukturerad. Du ska kunna kombinera ordning och reda med hög service och fokus på kund. Du har eget driv och kan arbeta självständigt, samtidigt som du har hög social kompetens och gillar att arbeta tillsammans mot gemensamma mål. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning och ska tillsättas så snart som möjligt.

Frågor

Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Jörgen Bengtsson, 0708-87 60 78.

Frågor kan även ställas till Personalchef Carina Hopstadius på 08-613 02 72.

Ansökan

Skicka din intresseanmälan märkt Helsingborg till carina.hopstadius@maxm.se så snart som möjligt då ansökningarna hanteras fortlöpande. Mer information om oss hittar du på vår hemsida

www.maxm.se.
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Administration
Kontakt

Ring Jörgen Bengtsson, 0708-87 60 78

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 jan

Om företaget

Max Matthiessen är, tillsammans med Willis Towers Watson, Nordens ledande konsult och förmedlare inom försäkring, förmåner, HR samt sparande. Genom vårt internationella nätverk har vi tillgång till resurser, erfarenhet och kompetens. Det gör oss till en helhetsleverantör med lokal styrka och global närvaro.

Våra rådgivare, administratörer och specialister har lång erfarenhet av att hjälpa arbetsgivare och privatpersoner med upphandling, analys, paketering, rådgivning och administration av marknadens främsta spar- och försäkringslösningar. Vi vet att vår erfarenhet och rådgivning gör skillnad.

Företaget grundades 1889. Idag har vi cirka 440 medarbetare på ett 30-tal orter över hela Sverige. 2015 var bruttoomsättningen cirka 1,3 MDR SEK.

Max Matthiessen, som hittills bara varit verksamt inom sakförsäkring, startade nu verksamhet inom livförsäkringsområdet. 1998 såldes sakförsäkringsverksamheten till Marsh. Därefter fokuserade Max Matthiessen på livförsäkringsverksamheten fram till 2014, då man med Willis Towers Watson som ny huvudägare, åter blev en fullsortimentsleverantör med erbjudande inom både sak- och livförsäkring.