Dansktalande IT-support till internationell kund i Helsingborg!

Om jobbet

Information om uppdraget

Har du IT-kunskaper? Är du tvåspråkig och talar och skriver danska och engelska? Brinner du för IT och service? Vill du arbeta hos en väletablerad kund i Helsingborg?
Arbetsuppgifterna består av att ta emot och ta ansvar för ärenden från kunder och därefter ansvara för att ge kunderna support och lösningar inom IT-relaterade ärenden. Genom att registrera, analysera och prioritera inkommande ärenden samt genomföra dagliga rutiner i enlighet med gällande processer och regler så löser du inkommande ärenden. Arbetet kommer även att innehålla uppföljning genom att hålla kunden uppdaterad kring pågående process samt en del administrativa uppgifter. Du kommer även att ha ansvar för att föra vidare information till kollegor för att skapa en gemensam informationsbank för alla ärenden.

Tjänsten innebär att du är anställd av StudentConsulting och uthyrd till kunden. Arbetstiderna är vardagar kl 07.00 - 16.00, kl 08.00-17.00 eller kl 10.00-19.00. Arbete på helger förekommer. Uppdraget förväntas pågå löpande.

Kunskaper för uppdraget

Ett krav för tjänsten är du är serviceminded och ett antingen kunskap inom IT eller ett stort intresse av att lära sig. Det är meriterande om du har arbetat med IT-support tidigare samt har goda tekniska kunskaper. Ett krav är att du talar och skriver obehindrat i danska och engelska, svenska är inget krav men meriterande . Du är en person som brinner för IT och service och har som mål att alltid göra kunden nöjd. Du bör kunna anpassa dig till olika situationer eftersom det handlar om olika kunder med varierande behov. Som person är du ansvarsfull, samarbetsvillig och lösningsorienterad med förmåga att ta snabba beslut. Du är en teamplayer som tycker om att jobba i grupp.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Intervjuer kommer att hållas löpande. Tjänsterna kommer tillsättas så fort vi har hittat lämplig kandidat. Välkommen med din ansökan! Glöm inte att motivera varför just du är rätt person för tjänsten! På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden.
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!