Studerande med truckkort sökes till kund i HBG, ansök redan idag!

Om jobbet

Information om uppdraget

För kunds räkning söker vi nu dig som studerar på minst 50 %. Företaget är ett välkänt speditionsföretag i Helsingborg och du kommer att arbeta i terminalen med bl a truckkörning och paketsortering.
Vi söker dig som har erfarenhet av fysiskt krävande arbete och gillar att arbeta under ett högt tempo.

Tjänsten kräver att du är student på minst 50 procent. Som student räknas du som är inskriven på universitet, högskola, komvux eller liknande. Eftersom vi ser långsiktigt på uppdraget ser vi gärna att du har minst 1 år kvar av dina studier.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det även att du har truckkort (behörighet A+B). Vi ställer stora krav på flexibilitet gällande arbetstider och att man kan vara tillgänglig minst 3 pass i veckan, arbetstiderna är eftermiddagar 15-18, men kan variera. Det är med andra ord ett perfekt extrajobb för dig som vill jobba vid sidan av studierna utan att det ska påverka skolan.

Kunskaper för uppdraget

Då arbetet stundtals är fysiskt krävande är det viktigt att du inte är rädd för att ta i. Som person ska du vara effektiv, noggrann, ordningssam och ha erfarenhet av att arbeta med ansvar. Dessutom är det viktigt att du är en lagspelare och trivs med att arbeta i grupp.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund.

Är du intresserad? Välkommen med din intresseanmälan redan idag då tillsättning sker när vi hittat den rätta kandidaten!
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!