Transportledare

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vi letar efter dig som är positiv, strukturerad och flexibel problemlösare. Du känner dig bekväm i att hantera situationer som innebär prioritering och byten mellan olika uppgifter. Du är en van användare av Officepaketet och behärskar svenska och engelska flytande både i tal och skrift. Vi letar dig som har arbetslivserfarenhet inom spedition, logistik eller motsvarande. Start omgående!

Arbetsuppgifterna kommer bland annat att bestå av:
  • Support och service kring transport och tullfrågor
  • Transportplanering/bokningar
  • Utförande av transport dokument
  • Andra administrativa uppgifter
  • God förmåga att hantera stress
Tjänstens omfattning är heltid i minst 6 månader och arbetet är förlagt dagtid måndag-fredag. En del övertid kan förekomma så det gäller att vara flexibel.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen tror vi att du är kommunikativ och stresstålig. Arbetet förutsätter att du har förmågan att upprätta goda relationer, vilket ställer krav på att du är en utåtriktad och socialt smidig person.

Är du den vi söker? Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Malin Sjöberg, 0731-40 12 63

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, kontor, restaurang och butik. Uniflex är noterat på NASDAQ OMX Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien. Uniflex är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Uniflex är kvalitets- och miljöcertifierat.