Automationsingenjör till ONE Nordic

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Vi söker till ONE Nordic i Helsingborg en elkraftsingenjör. Du kommer få möjlighet att arbeta i Nordens ledande företag med varierade och utmanande arbetsuppgifter och stor del av tiden kommer att ske ute hos dina kunder.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Programmering
 • Felsökning
 • Modifiering och ombyggnation av anläggningar
 • Rita logikscheman
 • Driftsättning
 • Kontakt med kunder och partners
Din profil

Vi tror att du som söker är konsultmässig, nyfiken och du har en vilja att ständigt förbättras. Rollen som automationsingenjör innebär mycket kundkontakt och vi söker därför dig som är kommunikativ och som har en god förmåga till samspel med andra. Du har lätt för att arbeta självständigt, är flexibel och ser hellre lösningar än problem. Slutligen söker vi dig som är teknikintresserad, lojal och som ser den här tjänsten som en spännande utmaning att få dela med ONE Nordic.

Krav
 • Utbildning inom automation
 • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter alternativt inom industri
 • B-körkort
 • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
Meriterande
 • Erfarenhet av driftsättning
 • Erfarenhet av programmering
Villkor

Arbetstider: Kontorstider.
Omfattning: Heltid.
Ort: Helsingborg.
Start: Enligt överenskommelse.
Urval: Urval kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut.
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Kontakt

Ring Helena Feldt, 0723187900

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

ONE Nordic grundades 1987 och är idag en av Nordens ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med rikstäckande organisation och lokala kännedom tar de ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, - distributörer och - användare. ONE Nordic har idag ca 1100 medarbetare i Sverige och Norge, med huvudkontor i Malmö. De erbjuder en arbetsplats med stora utvecklings- och utbildningsmöjligheter. Attraktiva medarbetarförmåner, stimulerande arbetsmiljö och ett arbete med frihet under ansvar är också något som du kommer få som automationsingenjör på ONE Nordic.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.