Transportbilsmekaniker/Bilelektriker

Om jobbet

Vi söker nu en Transportbilsmekaniker till vårt Transport- och Lastbilscenter i Helsingborg. Du kommer att arbeta på en utav Europas modernast och mest fullutrustade last- och trasnportbilsanläggningar på hela 5 500 m2! Ytan är fördelade på 2 000 m2 bilhall och 2 850 m2 verkstad/reservdelar.

Om rollen
Som en del av vår expansion framåt söker vi en Transportbilsmekniker som skall stärka vårt verkstadsteam ytterligare. I arbetet får du möjlighet att arbeta med felsökning, motorservice, underhåll samt reparationsarbeten. Du arbetar också med kundservice och kundbemötande i din arbetsroll, vilket ställer höga krav på såväl social kompetens som professionalitet.

Din profil
Du har en fordonsteknisk utbildning och ett antal års erfarenhet som transport- och/eller personbilsmekaniker. Du har kunskap och utbildning inom modern felsökningsteknik. Du är praktiskt lagd, noggrann och ansvarstagande, trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt en självklar lagspelare. Vi förutsätter att har goda kunskaper i engelska då detta krävs för att bland annat kunna läsa manualer samt hjälpa kunder med felsökning. Är du dessutom en glad och social person så kommer du att passa in mycket bra hos oss.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Tjänsten innebär en sysselsättningsgrad på heltid och 6 månaders provanställning. Vi arbetar både med fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan!
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget