Servicetekniker

Om jobbet

Är du en servicetekniker med erfarenhet av truck, lastbil eller entreprenadmaskiner? Vill du ha ett fritt arbete på ett företag med goda arbetsförhållanden och en möjlighet att arbeta med välrenommerade produkter? Då kan det här vara tjänsten för dig!Vår organisation befinner sig i ett spännande utvecklingsskede och nu söker vi Servicetekniker för fält till Helsingborgsområdet.

Ditt nya arbete:

I rollen som servicetekniker kommer du att arbeta med service och reparationer av fordon mot tung industri. Du kommer att hantera både planerade och akuta åtgärder gällande reparationer, service och förebyggande underhåll. Arbetet är självständigt och variationsrikt med god möjlighet till personlig utveckling.

Din bakgrund:

Vi söker Dig som har erfarenhet från reparationer av lastbilar, truckar eller entreprenadmaskiner och vi ser gärna att du har fordonstekniskt utbildning. Du är en flexibel, självgående och serviceinriktad person som är van att arbeta självständigt och som tycker om att träffa kunder och är beredd att ställa upp när det gäller. Att du har social kompetens ser vi som en självklarhet. Körkort klass B samt PC-vana är krav.

Vi erbjuder:

En arbetsplats med ett utvecklande, självständigt och variationsrikt arbete som innebär att du får arbeta med olika typer av fabrikat och problemlösningar. Företaget präglas av nytänkande och vi värdesätter medarbetare som tar egna initiativ.

För mer information är du välkommen att kontakta:

Peter Sonesson, Servicechef

Tel.nr 070-623 2039

Märk Din ansökan
Servicetekniker Västerås och skicka in den snarast, dock senast 31 december 2016 via e-post till
rekrytering@kalmarglobal.comUrval och intervjuer sker löpande.
Jobbfakta
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Kalmar har marknadens bredaste utbud av lasthanteringslösningar till hamnar, terminaler, distributionscenter och till den tunga industrin. Kalmar är branschens föregångare i terminalautomation och energieffektiv containerhantering. Var fjärde container eller trailer i terminaler runt om i världen hanteras av en Kalmar maskin. Genom en omfattande produktportfölj, ett globalt servicenätverk och förmågan att möjliggöra en smidig integration av olika terminal processer, förbättrar Kalmar effektiviteten i varje rörelse. www.kalmarglobal.comKalmar är en del av Cargotec-koncernen. 2014 uppgick
Cargotecs försäljning till 3,4 miljarder euro och hade ca 11 000 anställda. Cargotecs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki
www.cargotec.com


Hitta hit

Helsingborg Visa på karta

Visa var