Nyfiken mjukvarutestare till Resurs Bank i Helsingborg

Om jobbet

Arbetsuppgifter

För att förstärka ett av våra agila team söker vi en testare som kommer att bidra till att säkra våra produktleveranser. Vi söker dig som har erfarenhet av att testa mjukvarusystem genom främst funktionell testning och i arbetet ingår bland annat att planera tester, skriva testfall, genomföra tester och analysera fel. En del av verifieringsarbetet görs direkt mot databasen så det är en fördel om du har erfarenhet av databashantering. Du kommer även stötta i användar- och acceptanstester som utförs av verksamheten. Vid behov kommer du även skapa automatiserade tester och prestandatester.

Vårt kärnsystem är IBMi-miljö och programutveckling görs i RPG och CA/Plex. Server och databas finns i IBMi medan klienten är windowsmiljö. Utöver detta har vi en renodlad applikationsmiljö i JAVA. Applikationerna varierar från renodlade webb-applikationer till REST/SOAP-tjänster. Testverktygen vi använder är Selenium, JMeter och JUnit.

Vem är du och vad erbjuder vi?

Den vi söker har några års erfarenhet av att testa administrativa mjukvarusystem. ISTQB eller motsvarande är meriterande. Mest troligt har du någon form av eftergymnasial utbildning med inriktning mjukvarutestning. Då vi arbetar agilt ser vi gärna att du arbetat på detta sett tidigare.

Vi värderar de mjuka värdena högt och tycker därför det är viktigt att trivas på jobbet och har roligt tillsammans. Som person är du självgående, nyfiken och prestigelös samt har ett brinnande intresse för test och trivs i en organisation som ständigt utvecklas. Vi tror på långsiktighet och att du ska trivas hos oss länge! Då test blir allt mer komplext är det en stor fördel om du har en bakgrund som systemutvecklare. Svenska och engelska på utmärkt nivå.

Resurs Bank erbjuder ett arbete med korta beslutsvägar, god stämning och högt i tak. Som testare här kommer du arbeta agilt i tätt samarbete med produktägare, utvecklare och andra testare för att uppnå ett så bra resultat som möjligt och med stor frihet att välja vilka teststrategier som du tycker är bäst för att uppnå våra mål.

Kontaktperson:
I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med rekryteringskonsult Jenny Kullberg. Har du frågor om tjänsten ringer du 0734-15 98 60. Är du intresserad av tjänsten skickar du din ansökan till jenny@kullbergheadhunting.se så snart som möjligt, dock senast 11/1 2017 - vi arbetar alltid med löpande urval! Är det inte dig vi söker men du vet vem vi söker? Tipsa då om din kandidat med namn, telefonnummer och motivering på ovan mailadress. Rätt tips som leder till anställning belönas med en hittelön på 6 000 kr.

About Resurs Holding
The Resurs Group, which operates through its subsidiaries Resurs Bank and Solid Insurance, is the leader in retail finance in the Nordic region, providing payment solutions, consumer loans and niche insurance products. Resurs has, since the foundation in 1977, established a base of more than 1,000 retail partners, totalling more than 30,000 stores. As a result, Resurs has created a customer base of approximately 5 million customers in the Nordic region. Resurs Bank has had a banking license since 2001 and is subject to the supervision of the Swedish Financial Supervisory Authority. The Resurs Group has operations in Sweden, Denmark, Norway and Finland. At the end of 2015, the Resurs Group had approximately 710 employees and a total loan portfolio of approximately SEK 14 billion.
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Testare
Kontakt

Ring Jenny Kullberg, 0734-15 98 60

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 jan

Om företaget


Hitta hit

Helsingborg Visa på karta

Visa var