IT-support till svensk/engelsk supportavdelning!

Om jobbet

Information om uppdraget

Nu letar vi efter servicemedvetna personer till vår globala kund i Helsingborg! Är du en IT-intresserad person som brinner för bra service? Sök då redan idag!
Till vår kund i Helsingborg letar vi nu efter någon som har goda IT-kunskaper och brinner för att ge service inom detta. Du talar och skriver flytande i svenska och engelska. Du har tidigare arbetat med IT-support eller har utbildning inom området och letar efter en utmaning där du får utvecklas och växa vidare i ditt yrkesliv samt arbeta med det du brinner för, service. Du kommer att bidra med att ge service och support, där det ställs höga krav på att du prioriterar, analyserar, registrerar, löser och följer upp hela processen.

Du kommer att bli anställd utav StudentConsulting men uthyrd till vår kund, anställningen är en provanställning på 6 månader där målet är att du sedan blir övertagen utav vår kund. Arbetstiderna är måndag-fredag 8-17, men det kan förekomma helgjobb och även vissa kvällar. Intervjuer sker löpande och tillsättning enligt ÖK. Därför uppmanar vi dig till att söka redan idag!

Kunskaper för uppdraget

Som person är du social, ödmjuk, nyfiken, hjälpsam och servicemedveten. Du är öppen, välkomnande och är en riktig teamplayer och är någon som gillar att arbeta och samarbeta med andra. Du är flytande i både engelska och svenska och är bekväm i att arbeta i båda språken.

Utbildning inom IT eller arbete inom liknande arbetsuppgifter sedan tidigare är meriterande.
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Administration
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!