Vill undervisa i matematik åk 4 - 5?

Om jobbet

Om företaget

Vi söker dig som vill vara med och bygga ett härligt team av kvalificerad skolpersonal - Du blir anställd av Clockwork Skolbemanning.
Som lärare hos oss jobbar du så mycket eller lite som passar just dig. Vi betalar bra löner, har en bra gemenskap och andra förmåner som förenklar ditt arbete i skolans föränderliga värld.
Längden på uppdragen kan skilja sig åt, från några veckor till termin/läsår. Som lärare hos oss har du möjlighet att utvidga ditt nätverk och få erfarenhet från flera skolor och orter.

Dina arbetsuppgifter

Just nu söker vi dig som kan undervisa i matematik i årskurserna 4 och 5. Tjänsten är på heltid och löper på fram till sommaren - 17. Kontakta oss för mer info.

Ytterligare behörigheter/erfarenheter är meriterande.

Din profil

Vi söker Dig som trivs i skolans ombytliga miljöer och har ett förhållningssätt där allt är möjligt. Du är självklart välplanerad och strukturerad som person och har lätt att möta människor med olika förutsättningar och bakgrunder. Du har elevernas lärande i fokus och arbetar för att de ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling.

Du tar ansvar för ditt uppdrag och skapar meningsfulla och begripliga sammanhang för dina elever. Du kanske är lärarstuderande och vill arbeta lite extra? Kanske har du lämnat skolans värld och vill tillbaka? Du får stöd och handledning samt forum för kolliegalt lärande och skolutvecklingsfrågor. Hos oss får lärare vara lärare och göra skillnad varje dag!

Varmt välkommen med din ansökan, vi intervjuar löpande och tillsättning kan ske omgående. Har du frågor om tjänsten? Kontakta Fred på tfn: 073-3512733 eller fred.hussein@clwork.se

Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se, titta gärna in på www.facebook.com/skolbemanning www.pedagogjobb.nu
Jobbfakta
Ort
Åstorp
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Lärare
Kontakt

Ring Fred Hussein, 0733512727

Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Clockwork Skolbemanning finns till för dig som vill arbeta i skolans värld, från förskola till vuxenutbildning. Vi bistår skolor med bemanning och rekrytering av lärare och övrig skolpersonal, från förskola till vuxenutbildning. Ambitionen är att fylla personalbehovet utan att skolorna själva ska behöva ägna timmar åt administrativt arbete. Vidare vill vi komplettera den befintliga personalstyrkan med allt från lärare, elevhälsa, resurspedagoger till rektorer/rektorstöd samt handledning vid komplexa elevärenden. Allt för att du och dina kollegor faktiskt ska få mer tid till det som är viktigt - att vara elevernas främsta resurs för inlärning. Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och annan skolpersonal. Läs mer om oss på www.clockworkpersonal.se