Driven och säljande kundtjänstmedarbetare sökes!

Om jobbet

Information om uppdraget

Vill du arbeta inom kundtjänst hos ett expansivt inredningsföretag i Helsingborg? Då har vi jobbet för dig!
För kunds räkning söker vi nu dig som brinner för service och som vill ta ett tydligt ansvar och överträffa kundens förväntningar!
Som kundtjänstmedarbetare hjälper du kunden tillrätta genom att svara på frågor via inkommande samtal och mail. Frågorna handlar om leverans, service, information m.m. Vi söker dig som är ansvarfull med stort kundfokus, och som vill arbeta med kundtjänst över telefonen och ha din positiva inställning som främsta arbetsredskap.

Arbetstiderna är varierande och förlagda på ett rullande schema med helgarbete som förfaller var åttonde helg.
Du kommer att vara anställd av Student Consulting genom en tillsvidareanställning och arbeta uthyrd till kund.

Kunskaper för uppdraget

Du som söker är stresstålig, engagerad, framåt och serviceinriktad. Du har en positiv utstrålning, är självgående och är van att fatta snabba beslut. Du har en grundläggande IT-förståelse och datorvana. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från försäljning och kundservice över telefon. Vidare är du en person som är kommunikativ och målinriktad som alltid strävar efter bästa resultat.

Är du vår nästa kundtjänstmedarbetare? Du är i så fall välkommen att skicka in din ansökan redan idag, tjänsten kommer att tillsättas när vi har funnit en lämplig kandidat.
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!