Finsktalande översättare på heltid sökes till inredningsföretag

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du flytande i det finska och svenska språket? Är du effektiv, noggrann och initiativrik? Gillar du högt tempo och snabba beslutsvägar? Då har vi tjänsten för dig!
För kunds räkning söker vi dig som älskar att skriva och som brinner för text och digital kommunikation. Som översättare/skribent för vår kund kommer du att ansvara för textinnehållet på företagets finska hemsida. Din främsta uppgift kommer att vara att omformulera finska texter och översätta texter från svenska till finska.

Tjänsten är på heltid och belagd under kontorstider, 08-17, måndag till fredag. Du kommer att anställas som konsult av StudentConsulting och arbeta ute hos kunden i Helsingborg. Tjänsten beräknas pågå i 6 månader. För rätt person finns möjligheter till förlängning. Urval och intervjuer hålls löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat!

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är en god skribent och har ett väl utvecklat sinne för att skapa välformulerade, informativa och säljande finska texter. Som person är du noggrann, driven och stresstålig.

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller relevant utbildning är meriterande men inget krav. Det viktigaste är att du har ett öga för text och är flytande i finska och svenska, både i tal och skrift. På sikt kan även eventuella kundtjänstuppgifter ingå i tjänsten. Därför är det viktigt att du även är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har en god kommunikationsförmåga.

Låter detta som en tjänst som skulle passa dig? Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.
Jobbfakta
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!