Talar du flytande norska? Kundservicemedarbetare sökes till Helsingborg!

Om jobbet

Information om uppdraget

För kunds räkning söker vi nu dig som brinner för service. Tjänsten innebär arbete med kundtjänst och merförsäljning i en engagerande och spännande miljö i ett expansivt inredningsföretag!
Vi söker dig som talar och skriver flytande norska. Du är ansvarsfull med stort kundfokus och vill arbeta med telefonen och din positiva inställning som främsta arbetsredskap. Du kommer att vara anställd av Student Consulting men arbeta uthyrd till kund. Arbetet kommer främst att vara förlagt under kontorstid måndag-fredag 08.00-16.30. Uppdraget förväntas påbörjas omgående, med en provanställning på 6 månader. För rätt person finns möjlighet till förlängning.

Kunskaper för uppdraget

Du som söker är stresstålig, engagerad, framåt och serviceinriktad. Du har en positiv utstrålning, är självgående och är van att fatta snabba beslut. Du har en grundläggande IT-förståelse och datorvana. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från kundmöten och arbete med kundservice och försäljning. Är du vår nästa kundservicemedarbetare? Du är i så fall välkommen att skicka in din ansökan redan idag, tjänsten kommer att tillsättas när vi har funnit en lämplig kandidat.
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!