Är du studerande och vill ha ett extrajobb inom Produktion? se hit!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du student och letar efter extrajobb? Är du driven, flexibel och noggrann? Då har vi tjänsten för dig!
Vår kund finns i Helsingborg och arbetar inom livsmedelsbranschen.
Arbetsuppgifterna består av att på olika sätt hantera grönsaker, exempelvis hacka och packa sallad på ett kyllager. Du anställs av StudentConsulting men arbetar ute hos kunden. Arbetstiderna är varierande, men vanligtvis är dagpassen mellan 06:00-16:00, nattpassen 24.00-09.00, måndag till lördag. Du ska kunna arbeta minst två vardagar varje vecka samt fredag eller lördag.
Du ska även kunna arbeta under jul & nyår.

Vi arbetar löpande med urval och intervjuer. Tjänsten beräknas starta så fort som möjligt, så tveka inte att söka redan idag!

Kunskaper för uppdraget

StudentConsulting söker dig som är snabb och effektiv i ditt arbete. Du ska ha förmågan att arbeta med rutinmässiga arbetsuppgifter. Som person är du hjälpsam och tvekar inte att hugga i där det behövs. Det krävs att du är väldigt flexibel, då du måste kunna hoppa in med kort varsel. Detta för att utbokning på pass kan ske samma dag. Du studerar minst 50% på exempelvis högskola eller Komvux och har möjlighet att arbeta minst tre vardagar per vecka under terminerna. Det är dock stor variation på hur mycket arbete det är under året, då behovet varierar efter säsong. Under jul och nyår är behovet stort, det är därför ett krav på att man är tillgänglig då. Uppdraget är löpande och långsiktigt, därför ser vi gärna att du har minst 1 år kvar på dina studier. Då kollektivtrafiken är begränsad till arbetsplatsen är det meriterande att inneha körkort och bil.
Jobbfakta
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 feb

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!