Lagerarbetare sökes för heltidstjänst i Helsingborg för kommande uppdrag!

Om jobbet

Information om uppdraget

Har du truckkort och har tidigare erfarenhet utav arbete på lager? Nu söker vi duktiga lagerarbetare till vår kund i Helsingborg!
Du kommer att arbeta med i huvudsak lagerplock samt att ta emot och skicka gods. Arbetstiderna kan variera och helgarbete förekommer, därför ställs stora krav på flexibiltet. Tjänsten kommer tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat. Du gör därför rätt i att söka tjänsten redan idag!
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta ute hos vår kund. Tjänsten är en provanställning på 6 månader där du sedan förväntas bli övertagen utav vår kund. Tjänsten förväntas tillsättas innan den 20 december.

Kunskaper för uppdraget

Som person är du självgående, noggrann och ansvarsfull och vi ser gärna att du ser långsiktigt på detta arbete. Truckkort med behörighet A+B är ett krav. I arbetet ingår en del tunga lyft.

Urval och intervjuer pågår löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har passerat. Skicka gärna in din ansökan redan idag! Tillsättning enligt ÖK.
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!