Säljande rekryterare sökes till Helsingborg

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du resultat- och kundorienterad, nöjd först när du tillsatt dina rekryteringsuppdrag? Strukturerad, ansvarstagande med ett brinnande intresse för rekrytering och människor i stort? Då har vi jobbet för dig!
StudentConsulting Helsingborg är en enhet med fokus mot rekrytering och bemanning, inom Ekonomi, IT/teknik, HR, Kundtjänst/administration samt Lager/Logistik. Rollen som rekryterare hos oss är bred, varierad och berör alla viktiga delar inom HR.

På StudentConsulting är den ena dagen aldrig den andra lik. Vi som jobbar på StudentConsulting trivs i en nytänkande, snabbt föränderlig och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att nå resultat.

Vi söker nu en rekryterare på heltid till vårt kontor i Helsingborg. Du är kreativ och snabb på att skapa kandidatnätverk och brinner för att ständigt vara på jakt efter kundens drömkandidat. Vi ser gärna att du är kreativ och bidrar med innovativa idéer och lösningar inom rekrytering och bemanning för att vara en del i utvecklingen av dessa processer inom bolaget.

I rollen som Jobbmatchare/Rekryterare arbetar du bland annat med:
Hela rekryteringsprocessen från kravspecifikation till leverans
Kvalitetsarbete i form av arbetsmiljö/avvikelser/dokumentation/Avtalshantering
Research/Kandidat/Nätverk/Marknadsföring
Ansvar leveranssäkerhet
Schemaläggning/Frånvarohantering
Konsultvård
Merförsäljning
Coaching och motivering inom ramen för STOM
Workshops

Du kommer i rollen arbeta i ett team, nära konsultchef och enhetens affärschef.
Tjänsten är på heltid och tillsätts så fort vi har hittat rätt kandidat. Arbetstiderna är främst förlagda under kontorstid, mån-fre, kl. 8-17.

Kunskaper för uppdraget

Du som söker tjänsten har en akademisk examen i personal, service eller liknande. Du är meriterande om du har minst 1 års arbetslivserfarenhet inom personalarbete, service, rekrytering eller annan relevant arbetslivserfarenhet.

Som person är du resultatorienterad, självgående och handlingskraftig. Förmåga att prioritera det som i slutändan påverkar ditt resultat. Vidare är du lyhörd och har lätt för att skapa förtroende, är professionell i ditt bemötande mot såväl kandidater och Kunder. Då vi arbetar utefter satta deadlines är det viktigt att du är stresstålig och kan hantera flera rekryteringsprocesser samtidigt. Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!