Student inom redovisning sökes till tjänst som redovisningskonsult!

StudentConsulting · Ekonomi · 22 jan

Om jobbet

Information om uppdraget

Läser du sista året inom redovisning? Har du viss erfarenhet av redovisningsarbete? Vill du arbeta med redovisning och kundrelationer i Helsingborg? Då kan denna tjänst vara intressant för dig!
Just nu söker vi en redovisningskonsult till ett uppdrag hos vår kund i Helsingborg. I tjänsten som redovisningskonsult har du ett kundansvar och vi söker någon med stort engagemang och teamkänsla. Några av dina arbetsuppgifter är att:
  • hantera och leda redovisningsuppdrag inkl. löpande redovisning, bokslut, årsredovisningar och deklarationer åt aktiebolag och enskilda firmor
  • ha kontinuerlig kundkontakt med uppföljning av kundens behov
Detta är en chans för dig som vill komma vidare i din karriär och utvecklas på ett mindre företag där arbetsuppgifterna är många och varierande!

Du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd som konsult till vår kund. Tjänsten är på deltid och du arbetar 2-3 dagar/vecka och arbetstiderna kommer vara dagtid främst 8-17. Tjänsten kommer att påbörjas så snart rätt kandidat är funnen. Sök därför redan idag!

Kunskaper för uppdraget

För denna tjänst söker vi dig som: - Läser på minst 50%, sista året på eftergymnasial utbildning inom redovisning från universitet, yrkeshögskola eller motsvarande - Har erfarenhet från Visma SPCS program - Gärna tidigare erfarenhet av redovisnings- och bokslutsarbete - Har B-körkort. Personligheten är viktig och vi söker dig som är självgående, initiativrik och serviceinriktad. Du trivs med att arbeta i team och har ett genuint intresse för kundrelationer. Du är prestigelös och har förmåga att inspirera och utveckla dina medarbetare. Låter tjänsten intressant? Sök då redan idag då vi går igenom urvalet löpande!
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Konsult
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!