Digital Marknadsförare

Om jobbet

Vi växer snabbt och behöver nu förstärka vår marknadsavdelning med en digital marknadsförare/E-commerce Manager. Du kommer huvudsakligen att arbeta med utveckling och effektivisering av företagets digitala marknadsföring och vi erbjuder möjligheten att vara med på en spännande och utmanande resa som en del av en affär och team under stark tillväxt.
Tjänsten är heltid.

Kompetensmässigt känner du igen dig i den här profilen:

- Sökmotorsmarknadsföring (Adwords/SEO)
- Arbeta med innehåll för nyhetsbrev
- Aktivt arbeta med sociala medier
- Skriva produkttexter och innehåll till hemsidan (Magento)
- Analysera vår data (Google Analytics)

Du förstår hur trafik skapas på nätet och processen som leder till att användaren blir en konverterad kund. Vi söker dig som redan jobbat ett tag i den digitala marknadsföringsvärlden och har en drivkraft om att lära dig ännu mer. Du har en stor förståelse för e-handel och sociala medier, är driven och självgående. Du är en mycket god kommunikatör, både svenska och engelska, med ett öppet och samarbetsvilligt sinne. Du är kommersiellt driven och har stor passion och fallenhet för att skapa ökad försäljning.

Jobbet kan passa dig som har 1-3 års
arbetserfarenhet inom digital marknadsföring.

Vi tror att du är en nyfiken och målinriktad person som trivs i en miljö med högt tempo med varierande arbetsuppgifter med mycket självständighet. Du bör kunna tänka strategiskt och operativt samt följa upp/hålla i kampanjer.

Meriterade; Finska, Norska eller Danska i tal och skrift.

Vi behandlar alla ansökningar löpande. Skicka in CV och ansökan till:

work@swebike.se

Per-Anders Östensson, telefon: 042-311 04 04

Frågor kring tjänsten skickas till julia@swebike.se

Sista ansökningsdag är 2017-01-20
Jobbfakta
Ort
Åstorp
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Marknadsföring
Kontakt

Mejla eller ring Per-Anders Östensson, 042-3110404

Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 jan

Om företaget

North European Trust AB är en av Sveriges största importörer och distributörer av mopeder, fyrhjulingar, elcyklar och mopedbilar samt tillhörande reservdelar och tillbehör. Import sker främst från Asien men även Europa och flertalet av produkterna säljs under vårt eget varumärke Viarelli. NET AB är verksamt i Skandinavien med flera olika försäljningskanaler; Swebike genom ett 100 tal återförsäljare i Sverige. Motorsweden med webbhandel mot slutkonsumenten i Sverige, Norge och Finland. Även två butiker i Åstorp samt Göteborg.
Företaget är drygt 11 år och är sedan några år inne i en stark expansion.
Företaget ser sina anställda som den största resursen och med Dagens industris utmärkelse "Gasellföretag 2015 & 2016" i ryggen vet vi att vi är på rätt väg. Vi är 20 anställda idag och söker nu ytterligare en målinriktad kollega till vårt kontor i Åstorp.

Läs mer om oss på: http://www.motorsweden.se


Hitta hit

Visa var