Medlemsrekryterare med placering i Helsingborg

Om jobbet

Varje dag bidrar Hyresgästföreningen, dess förtroendevalda, anställda och medlemmar till att förbättra boendet för människor. Det har vi gjort under många år, och vi vill fortsätta verka för hyresgästers intressen, rättigheter och möjligheter att påverka sitt boende också i framtiden.

Nu behöver vi förstärkning och söker medlemsrekryterare till Hyresgästföreningen i norra Skåne.

Som medlemsrekryterare är du i många fall den första kontakt som människor har med Hyresgästföreningen. Du kommer att ingå i vår medlemsrekryteringsorganisation. Din huvuduppgift är uppsökande verksamhet för att rekrytera medlemmar för att vi ska bli fler och starkare som organisation. Medlemsrekryteringen sker i huvudsak genom hembesök. Du har hela norra Skånes region ( upp till Falkenberg) som arbetsfält.

Tjänsten är heltid och arbetstiden är förlagd till eftermiddagar och kvällar. Lönen är provisionsbaserad med en garantilön under de första sex månaderna. Provanställning tillämpas. Arbetet innebär resor i regionen och då behöver du ha körkort samt tillgång till bil.

För att passa in som medlemsrekryterare bör du vara:
 • mål- och resultatinriktad
 • självständig och uthållig
 • mogen och ha en seriös framtoning
 • kommunikativ med ett serviceinriktat arbetssätt

Framgångsfaktorer:
 • Hög social kompetens och tycker om mötet med människor.
 • Du delar vår värdegrund och har ett engagemang för frågor Hyresgästföreningen driver.

Meriterande:
 • Om du har god kännedom om bostadssektorn och/ eller erfarenhet från en ideell organisation/föreningsliv.
 • Många av våra medlemmar har annan etnisk och kulturell bakgrund och då är det värdefullt för oss om du har en sådan bakgrund eller erfarenhet.

Vi kan erbjuda:
 • Ett lönsamt arbete när du uppnår dina uppsatta mål
 • Ett socialt och utvecklande arbete med daglig kontakt med hyresgäster
 • Bra anställningsvillkor och förmåner

Sista ansökningsdag är 15 december 2016. Ansökan skickas in via länken lediga jobb


För mer information om tjänsten i norra Skåne kontakta Johan Perup, chef för medlemsrekryteringen, tel. 0702-63 36 30. Annika Örtberg, personalchef, tel. 010-459 23 66. Fackliga kontaktpersoner: Mats Panther, Handels, tel. 0706-30 73 78, Emma Bülow, SACO; 010-459 17 15.

Hyresgästföreningen är indelad i nio regioner över hela landet. Arbetet och behoven kan se olika ut beroende på geografiskt område. Alla regioner samordnar de insatser som behövs för respektive distrikt och här finns all expertis samlad i form av jurister, förhandlare och verksamhetsutvecklare. Som organisation brinner vi för att alla ska ha rätt till en god bostad till rimlig kostnad. Region norra Skåne har sitt regionkontor i Helsingborg och omfattar Helsingborg, Falkenberg, Halmstad, Laholm, Ängelholm, Klippan, Perstorp, Kristianstad, Bromölla, Höör, Hörby, Eslöv, Kävlinge, Landskrona med kringliggande orter. I regionen har vi cirka 43 000 medlemmar och 47 anställda.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Johan Perup, 0702-63 36 30

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om företaget

Hyresgästföreningen är en medlemsorganisation som verkar för hyresgästers intressen och rättigheter. Vi har över en halv miljon medlemmar och den övergripande verksamhetsidén är att alla har rätt till en god bostad till en rimlig kostnad. Vi är en partipolitisk obunden och demokratiskt uppbyggd organisation. Hyresgästföreningen stödjer hyresgästen i ett hyresförhållande och drivs utan vinstintresse. Vi har idag nio regioner i hela landet och förbundskontor i Stockholm.