Erfaren produktionsmedarbetare för uppdrag i Hyllinge

Om jobbet

Är du en duktig produktionsmedarbetare med god erfarenhet? Har du arbetat med ömtåligt gods i en industri? Då har vi jobbet för dig!

Om arbetet
Du arbetar som produktionsmedarbetare hos vår kund i Hyllinge. Du ansvarar för företagets ömtåliga produkter samt synar produkterna så att de håller rätt kvalitet. Företaget tillämpar 2-skift.

Om dig
Du som är en god produktionsmedarbetare med erfarenhet kommer snabbt in i arbetet. Har du dessutom god arbetsmoral, är ödmjuk och har ett trevligt sätt är du rätt person för tjänsten. Du är en god lagspelare som tar ansvar för din egen arbetsinsats och tvekar inte att arbeta datorsystem i ditt arbete. Noggrannhet och flexibilitet är viktiga egenskaper. Körkort är högst önskvärt och god kunskap i svenska ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som produktionsmedarbetare är ett konsultuppdrag med tillsättning snarast. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Till att börja med är uppdraget på 6 månader och för rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning direkt hos kundföretaget.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.