Hungrig utvecklare

amendum AB · Data & IT · 21 jan

Om jobbet

Vi söker nu en hungrig utvecklare som vill vidare och som gillar att arbeta under eget ansvar, men inte bara det! Hos oss blir du inte bara en IT-konsult, i vårt lilla företag blir du en viktig kugge med möjlighet till stor frihet och med stort inflytande och insyn i verksamheten. Beslut, stora som små, finns bara ett samtal bort. Om du är en person som i högre grad vill vara med och påverka både din egen och amendums utveckling så är detta kanske jobbet för dig!

Vi ser gärna att du bor i södra Sverige, men det är inte ett villkor. Du utgår från hemmet, men då en del av våra uppdrag sker hos kund förekommer det även en del resor.

Ett plus är om du har erfarenhet från agil utveckling, webbutveckling, Content Management eller systemintegration. Är du dessutom en IT-generalist med någon form av specialistkompetens så passar du kanske hos oss!

Önskemål:
- Erfarenhet av webbutveckling
- Erfarenhet av Content Management
- Erfarenhet av systemintegration
- Så mycket som möjligt av följande:
Spring Framework, Java Enterprise Edition, Web Services, Struts, Java, Maven, Enterprise JavaBeans (EJB), SOAP, JavaScript, HTML, AJAX, CSS, Integration, jQuery, angularJS, REST, C#, .net, MVC, HTML5, Bootstrap
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
IT-Konsult
Kontakt

Mejla Hasse Kristoffersson

Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 jan

Om företaget

amendum är ett nystartat IT-bolag med fokus på Content Integration. Vi har i dagsläget konsulter som utgår ifrån Helsingborg och Malmö och våra kunder finns i dagsläget i Skåne, Göteborg och Stockholm. Vår ambition är att alltid överträffa våra kunders förväntningar och det skall vi göra genom att erbjuda de bästa konsulterna inom vårt område.


Hitta hit

Helsingborg Visa på karta

Visa var