Arbetschef Eldistribution

Om jobbet

I rollen som arbetschef ansvarar du för alla våra kundnära uppdrag som vi har mot Öresundskraft. Vi lägger stor vikt vid det ekonomiska ansvaret med prognosarbete samt hantera de juridiska aspekterna i projekten.

I rollen ingår bland annat personalansvar, ansvar för ekonomi, kvalitet- och miljöarbete. Vidare ansvarar du för produktionen ute på arbetsplatsen, räknar på mindre anbud och gör enklare inköp.

Tjänsten erbjuder stor frihet att utveckla verksamheten och du kommer även ha goda möjligheter att påverka bolagets volym och resultat.

Vi förväntar oss att du har flerårig erfarenhet av liknande arbete inom elkraftsbranschen. För att klara rollen på ett bra sätt bör du ha arbetat som ledare tidigare och vara van att leda och fördela arbete. Det är viktigt att du är väl insatt i projektekonomi och prognosarbete samt kalkylarbete och entreprenadjuridik. Goda datorkunskaper samt en god förmåga att uttrycka sig på svenska i tal och skrift är en förutsättning för tjänsten.

Som person är du både relationsskapande och resultatdriven. Du har en god kommunikativ förmåga och ditt ledarskap är tydligt, närvarande och entusiastiskt. Det är viktigt att du har ett stort engagemang för affären och ett driv som gör att du kan nå dina och företagets mål. Du har ett strukturerat och väl organiserat arbetssätt samt en god administrativ förmåga.

Urval sker löpande och tjänsten kan därav komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så sök redan idag!

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Georgios Vellios, Regionchef, 0725-33 44 71,
Jobbfakta
Kontakt

Ring Georgios Vellios, Regionchef, 0725-33 44 71

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 jan

Om företaget

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.