Business Controller

Om jobbet

Det går bra för SJR och efterfrågan på våra ekonomikonsulter är fortsatt stor. För ett längre uppdrag med möjlighet till anställning direkt hos kund söker vi nu en ambitiös och driven Business Controller. Du behöver inte ha lång erfarenhet men bör ha ett par års erfarenhet av controllingarbete i en internationell miljö.

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du att bli en del av en större controllerorganisation som arbetar med att stötta verksamheten i vår kunds globala utvecklingsprojekt. Du hanterar ditt ansvarsområde självständigt och ansvarar för att ta fram och följa upp en komplex verksamhet mot nyckeltal och att analysera kostnader, intäkter och marginaler.

Vem är du?

Du behöver inte mångårig erfarenhet men bör ha ett par års erfarenhet av controllingarbete i en internationell miljö. Vi tror att du har en universitets- eller högskoleutbildning. Du är en fena på Excel och hanterar obekymrat stora datamängder och kan snabbt plocka ut det väsentliga ur dessa. Du bör även ha erfarenhet av kontaktytor på olika nivåer och av att driva igenom förändringar i en komplex miljö.

Som person är du en driven lagspelare som är trygg i dig själv. Du trivs i ett högt tempo men lägger vikt vid noggrannhet och struktur. Samtidigt som du står som garant för kvalitet trivs du i en föränderlig och mångfasetterad miljö med mycket kontakter ut i organisationen. Det är vikigt att du både uppskattar och bidrar till ett positivt arbetsklimat. Det är även viktigt att du är trygg i din egen kompetens samtidigt som du är jordnära och prestigelös i ditt sätt att vara.

Din ansökan

Tycker du att rollen verkar intressant så tveka inte att söka. Vi arbetar med löpande urval och ber dig därför skicka in din ansökan med en gång. Har du några frågor kring rollen eller processen är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Tomas Vinnersten på 040-665 51 05. Naturligtvis hanteras din ansökan konfidentiellt.

Konsult hos SJR

Som konsult hos SJR ska du drivas av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Som konsult hos SJR har du nära kontakt med din personliga konsultchef och SJR anordnar regelbundet konsultträffar där du möter dina arbetskollegor som arbetar på andra uppdrag.
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Kontakt

Ring Tomas Vinnersten, 0406655105

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.