Business Controller till internationellt bolag

SJR AB · Ekonomi · 18 dec

Om jobbet

För kunds räkning söker vi just nu en Business Controller till ett internationellt bolag i Helsingborg. Uppdraget är ett längre konsultuppdrag med eventuell möjlighet till anställning hos kund.

Arbetsuppgifter
  • Stöd till de operativa verksamheterna
  • Månatlig resultat- och KPI rapportering
  • Upprätta prognoser och targets
  • Investeringskalkyler och efterkalkyler
  • Medverka i olika projekt
Lämplig bakgrund
Vi ser gärna att du har en civilekonom examen med minst fem års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Tidigare erfarenheter från större företag och att arbeta inom verksamhetsutveckling är meriterande. Du har goda kunskaper i Excel och erfarenhet från stora ekonomi- och rapporteringssystem samt BI-verktyg. Flytande engelska i tal och skrift är ett krav.

Personlighet
Som person är du ansvarstagande och affärsmässig. Du är positiv och driven och är inte rädd för att hugga i. Du är analytiskt lagd, flexibel, bra på att kommunicera och samarbeta. Din prioriteringsförmåga är god och stresstålighet hög. Struktur och effektivitet är en självklarhet för dig!

Så ansöker du
Låter detta uppdrag intressant? Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Cathrine Wiberg på 040-665 51 09.

Konsult hos SJR
Som konsult hos SJR ska du drivas av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Som konsult hos SJR har du nära kontakt med din personliga konsultchef och SJR anordnar regelbundet konsultträffar där du möter dina arbetskollegor som arbetar på andra uppdrag
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 200 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North-listan. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.