Deployment manager till ett internationellt företag i Helsingborg!

Om jobbet

Information om uppdraget

Vi söker en Deployment manager till vår kund i Helsingborg. Vill du arbeta i en miljö där du kan bidra med utveckling i ett stort internationellt företag? Sök redan idag!
Som Deployment manager kommer du att vara en del av den utvecklande enheten och arbeta nära medarbetarna i det teamet, samt arbeta i nära dialog med den operativa enheten. Du kommer att ha rollen som en länk mellan dessa två enheter.

Du kommer att arbeta med en övergripande process för att få utvecklingen att kunna användas på ett lämpligt sätt, tillsammans med Configuration och Release managern. Du kommer bland annat att se till kvalitetsaspekter som versionshantering. Du kommer att vara ansvarig för utvecklingen i ett tidigt stadie för att säkerställa smidigheten i processerna.

För att var aktuell för denna tjänsten, krävs det att du:
  • Har erfarenhet i release/deployment/configuration management och verktyg som GIT, Mave, Nexus och Jenkins.
  • Har goda kunskaper i script i Perl och Bash
  • Har god kunskap av mjukvarutveckling och change management.
  • Har god kunskap i IT-koncept som t.ex. infrastruktur och plattformar, ramar och utvecklingsmetoder.
  • Har lätt att lära dig nya verktyg och att anpassa dem till behoven.
  • Är skicklig på att arbeta i en förändrande miljö med hög arbetsbelastning.
  • Är utbildad systemutvecklare eller har en annan jämförbar utbildning.
Tjänsten är en direktrekrytering till en av våra största kunder, vilket innebär att du kommer att bli rekryterad direkt av vår kund. Arbetstider är kontorstider måndag-fredag, heltid. Tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittar rätt kandidat.

Kunskaper för uppdraget

Du är en person som har driv och motivation till att arbeta i en spännande och förändrande arbetsplats, med multinationella projekt och med personer från olika kulturer och bakgrunder. Du är framåt, entasuastisk och någon som kan tänka utanför boxen. Som person är du bra på att kommunicera på Engelska i både tal och skrift. Om du är en person som har ett stort intresse av att arbeta med teknik samtidgt som du är kommunikativ, är detta en tjänst som passar dig.
Skriv i din ansökan när du tidigast har möjlighet att påbörja tjänsten.
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!