Affärsutvecklare/Projektledare till Sustainable Business Hub inriktad mot Vera Park i Helsingborg

Om jobbet

Poolia söker för rekrytering till Sustainable Business Hub en affärsorienterad och relationsskapande Affärsutvecklare/Projektledare för arbete på Vera Park i Helsingborg. Befattningen är på heltid och tillträdesdatum kan anpassas till din nuvarande uppsägningstid.

Vill du arbeta med miljöteknik, återvinning och hållbar utveckling inriktat mot klusterprocesser och utveckling av testbäddverksamhet? Är du nätverkande, utåtriktad och resultatorienterad? Då har vi kanske ditt nästa jobb!

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Arbetsuppgifter

Du erbjuds en kvalificerad tjänst med stor möjlighet att utveckla tjänsten självständigt. Som Affärsutvecklare/Projektledare kommer du att arbeta med att utveckla testbädden.

I dina ansvarsområden ingår bland annat:
  • Bygga, leda och förvalta nätverk i en komplex trippel helix miljö
  • Initiera och leda projekt inom både FoU och affärsutveckling
  • Representera Vera Park vid besök och i internationella sammanhang
Du kommer att ingå i Vera Parks ledningsgrupp, arbeta nära med VD för NSR och rapportera till VD för Sustainable Business Hub.

Resor förekommer i tjänsten.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig med universitets- eller högskoleutbildning eller att du har motsvarande kunskap. Vi ser det som meriterande om du har en utbildningsbakgrund som civilingenjör.

Du arbetar idag med miljöteknik eller närliggande område. Du har god förståelse för var branschen befinner sig och i vilken riktning den rör sig. Vi ser gärna att du har ett stort nätverk inom avfallsområdet och att du rör dig ohindrat i en komplex trippel helix miljö. Du har god förståelse för innovationsprocesser, affärsutveckling och det politiska ramverket.

Vi tror att du har minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet.

Du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska. Andra språkkunskaper är meriterande. Du är van vid att genomföra seminarier och har gärna erfarenhet av medierelationer. Du har också förståelse för ekonomi och projektredovisning.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en nätverkande och relationsskapande entreprenör med högt driv som brinner för att bygga och utveckla. Du är förtroendeingivande och arbetar långsiktigt Du är också en god omvärldsbevakare som snabbt fångar upp nya trender. Du förväntas självständigt planera och strukturera ditt arbete. Du trivs i en liten organisation med stora utvecklingsmöjligheter, dynamik, varierande arbetsuppgifter och högt tempo.

Minst B-körkort är ett krav för tjänsten.
Jobbfakta
Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Sustainable Business Hub är ett nätverk bestående av ca 100 medlemmar. Vi underlättar kontakter mellan energi- och miljöteknikföretag, offentlig verksamhet och forskning för fler affärer och innovationer för ett hållbart samhälle.
Verksamheten drivs i ett bolag, Sustainable Business Hub Scandinavia AB, som ägs av medlemmarna. Läs mer på sbhub.se

Vera park
Urban Magma är en internationell innovations- och tillväxtmiljö som driver utvecklingen av urbana försörjningssystem och bidrar till svensk export. Vera Park är en del av Urban Magma och fungerar som industripark och testbädd, allt utifrån ett avfalls- och återvinningsperspektiv. Visionen är att Vera Park ska vara ett ledande center för cirkulär ekonomi i Europa.

Inom ramen för Urban Magma samverkar Sustainable Business Hub med NSR för att utveckla testbädden och skapa förutsättningar för fler innovationer och affärsmöjligheter. Att utveckla klusterprocesser, skapa värdekedjor, initiera forskning, underlätta export, marknadsföra Vera Park och få fler företag att ansluta sig till Vera Park ingår i samarbetet.

Läs mer på http://www.nsr.se/Default.aspx?ID=5602 och http://www.sbhub.se/verksamhet-1/vera-park