Om jobbet

Då en av våra mätartekniker har valt att gå vidare till nya utmaningar inom NSVA så söker vi nu en ny kollega som vill vara med och vidareutveckla verksamheten.

Tycker du om mötet med människor och ett arbete där den ena dagen inte är den andra lik? Att hjälpa andra för att gruppen ska nå sina mål? Vill du hela tiden förbättra ditt arbetssätt och våga föreslå nya lösningar på gamla problem? Brinner du för service?

Då är just du den vi söker till avdelningen Kundnära tjänster och gruppen mätarservice!

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att utföra vattenmätarbyten i villor, flerfamiljsfastigheter, industrier och mätarbrunnar men du kommer också att arbeta med att montera vattenmätare vid byggen och nyinstallationer, öppna och stänga servisventiler, genomföra utredningar samt stänga av vattenleveranser på grund av bristande betalning eller bristande underhåll.

Du kommer att få arbeta i alla NSVAs ägarkommuner och arbetet är förlagt till dagtid men arbete på kvällstid kan förekomma.

Du förväntas delta i gruppens utvecklingsarbete för att hela tiden förbättra vårt sätt att utföra våra arbetsuppgifter och möta och informera våra kunder.

Kvalifikationer och egenskaper

Det är viktigt att du alltid sätter kunden i fokus och brinner för service. Du måste kunna förstå och behandla alla typer av människor rätt. Du måste kunna samarbeta med övriga i gruppen och vara beredd på att planerade arbetsuppgifter kan förändras.

Du har god datorvana och kan använda smartphone eller surfplatta som för oss är lika viktiga verktyg som rörtången.

Önskvärd utbildning är vvs-tekniker, underhållsmekaniker eller en utbildning/arbetslivserfarenhet vi bedömer som likvärdig.

Beredskap kan ingå i tjänsten.

Mer information

Tjänsten är tillsvidareanställningar på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi kommer lägga stor vikt av personlighet och ambitionen är att para ihop ett väl fungerande team.

Har du några frågor är du varmt välkommen att ringa till gruppchef Mikael Gulin tel. 010-495 87 03

Ansökan

Är du den vi söker? Välkommen att skicka din ansökan till jobb@nsva.se senast 2016-12-13. Märk det Mätartekniker. Vi tillämpar löpande urval.
Jobbfakta
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget

Vi som
arbetar på NSVA vet att vi har ett av de viktigaste jobben som finns. Vi ska se till att det kommer rent vatten ur kranen och att det vatten vi släpper ut är fritt från gifter och föroreningar. Det är en uppgift som inte bara kräver den yppersta av kompetenser utan även ett stort ansvar från var och en av oss. Vilken uppgift du än har på NSVA så är din delaktighet och arbetsinsats en viktig del i det pussel som gör att vi kan leverera det resultat som samhället förväntar sig av oss. Med öppna dialoger och aktivt kunskapsutbyte lägger vi fundamentet för ett företag där kompetens, ansvar och arbetsglädje driver oss.
Vi är idag 180 medarbetare.