Redovisningsekonom Helsingborg

SJR AB · Ekonomi · 17 dec

Om jobbet

Vi söker redovisningsekonomer till lediga uppdrag i Helsingborgsregionen. I rollen som redovisningsekonom arbetar du självständigt med hela ekonomiflödet. Du har några års erfarenhet och känner dig trygg i din kunskap. SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor.

Ansvarsområde och arbetsuppgifter
 • Betalningar
 • Bankavstämningar
 • Periodiseringar
 • Skattekonto
 • Skattedeklarationer (moms- och sociala avgifter)
 • Kund- och leverantörsreskontra
 • Periodiseringar
 • Avskrivningar
 • Inkomstdeklaration
 • Bokning av skatt och årets resultat
 • Månads- och årsbokslut
Lämplig bakgrund

Du är ekonom och har någon form av relevant ekonomiutbildning gärna från universitet eller högskola samt relevant arbetslivserfarenhet. Excel använder du dagligen samt så är du en duktig IT- och systemanvändare. Har du erfarenhet av större affärssystem såsom SAP, Movex, Axapta, Visma är det meriterande.

Som medarbetare är du social och vänskaplig mot alla i din närhet. Du är flexibel och tycker om att arbeta noggrant och strävar alltid efter att leverera hög kvalité.

Ansökan

Är detta din nästa utmaning ser vi gärna att du ansöker snarast då vi arbetar med löpande urval. Har du frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Konsultchef Charlotta Jerleke på telefon 040-665 51 03. Vi behandlar din ansökan konfidentiellt.

Konsult hos SJR
Som konsult hos SJR ska du drivas av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Som konsult hos SJR har du nära kontakt med din personliga konsultchef och SJR anordnar regelbundet konsultträffar där du möter dina arbetskollegor som arbetar på andra uppdrag.
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 dec

Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 200 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North-listan. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.