Personbilsförsäljare

Om jobbet

Din Bil Syd, Volkswagen Helsingborg söker en Personbilsförsäljare.

Vi söker dig som är resultatorienterad och tycker om att skapa långsiktiga relationer samt lönsamma affärer med nya och befintliga kunder. Känner du att du är rätt person för utmaningen; missa inte möjligheten till ett mycket intressant och utvecklande jobb samt chansen att representera ett av världens starkaste varumärken!

Tjänstebeskrivning
Ditt huvudansvar blir att bearbeta och utveckla såväl nya som befintliga kundkontakter inom den privata marknaden. Tjänsten innebär försäljning av både nya och begagnade bilar där du offererar, skapar order, leveransbevakar, levererar och följer upp affärer. Du kommer vara kundens kontakt genom hela processen och kommer vara kundstöd efter avslutat köp. En betydande del för din framgång i rollen är förmågan att arbeta proaktivt och långsiktigt genom att etablera relationer, men också din förmåga att fånga kundens intresse genom att peka på vad som gör oss till den bästa leverantören. Vi vill att våra kunders besök hos Volkswagen Helsingborg blir en utomordentligt bra upplevelse samt att de blir nöjda med vårt sätt att aktivt lösa deras behov.

Kvalifikationer
Du har minst tre års dokumenterad erfarenhet av relationsskapande arbetsuppgifter där kundbearbetning varit den röda tråden.Erfarenhet av konsumentförsäljning är ett stort plus. Vi vill utöver detta att du ska ha goda kunskaper i Office-paketet samt kan uttrycka dig på svenska och engelska obehindrat. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Som person är du engagerad och har en stark känsla för affärsnytta och har förmåga att självständigt organisera det dagliga arbetet. Du har ett högt eget driv och trivs i en roll med högt tempo och på ett företag i förändring. Du har en vana av att arbeta mot budgetmål i en roll med eget lönsamhetsansvar. Eftersom arbetsuppgifterna är varierande och ställer krav på stor affärsförståelse samt förmåga att kommunicera och bygga relationer på olika nivåer är det viktigt att du är prestigelös och har en förmåga att arbeta och verka i team. Vi ser också att du har ett gediget bilintresse.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Din Bil Syd eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter det kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se /Företaget/ Jobba hos oss/ Lediga tjänster, senast 10 december.

Som anställd hos oss, sök jobbet via INTERNANSÖKAN, där du uppger referensnummer SYVW16-35-77 i
övriga uppgifter.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Ulf Petersson på 042-170107 alternativt via mail: ulf.petersson@dinbil.se

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Ulf Petersson, 042-170107

Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 jan

Om företaget