Säljare, transportbilar

Om jobbet

Din Bil Syd, Volkswagen Helsingborg
Söker en
Säljare, transportbilar

Är du intresserad av ett kundnära, utvecklande arbete i en världsomspännande, expansiv miljö med professionella kollegor och ledande produkter i branschen? Uppskattar du en hållbart resultatinriktad lagorienterad kultur med goda karriärsmöjligheter? Då kan detta vara ett jobb för dig!

Tjänstebeskrivning

Ditt huvudansvar blir att bearbeta och utveckla såväl nya som befintliga kundkontakter inom den privata marknaden. Tjänsten innebär försäljning av både nya och begagnade transportbilar där du offererar, skapar order, leveransbevakar, levererar och följer upp affärer. Du kommer vara kundens kontakt genom hela processen och kommer vara kundstöd efter avslutat köp. En betydande del för din framgång i rollen är förmågan att arbeta proaktivt och långsiktigt genom att etablera relationer, men också din förmåga att fånga kundens intresse genom att peka på vad som gör oss till den bästa leverantören. Vi vill att våra kunders besök hos Volkswagen Helsingborg blir en utomordentligt bra upplevelse samt att de blir nöjda med vårt sätt att aktivt lösa deras behov.

Kvalifikationer

Du har minst tre års dokumenterad erfarenhet av relationsskapande arbetsuppgifter där kundbearbetning varit den röda tråden. Erfarenhet av konsumentförsäljning är ett stort plus. Vi vill utöver detta att du ska ha goda kunskaper i Office-paketet samt kan uttrycka dig på svenska och engelska obehindrat. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Som person är du engagerad och har en stark känsla för affärsnytta och har förmåga att självständigt organisera det dagliga arbetet. Du har ett högt eget driv och trivs i en roll med högt tempo och i ett företag i förändring samt räds inte att arbeta mot utmanande budgetmål. Vi ser också att du har ett gediget bilintresse och förmåga att kommunicera och bygga relationer på olika nivåer, vilket lägger vikt i att du är prestigelös och har en förmåga att arbeta och verka i team.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Din Bil Syd eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter det kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se /Företaget/ Jobba hos oss/ Lediga tjänster, senast 10 december.

Som anställd hos oss, sök jobbet via INTERNANSÖKAN, där du uppger referensnummer SYVW16-34-77 i övriga uppgifter.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Ulf Petersson på 042-170107 alternativt via mail: ulf.petersson@dinbil.se

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Ulf Petersson, 042-170107

Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 dec

Om företaget