Anläggningsarbetare

Om jobbet

Nu skall vi utöka styrkan med ännu fler engagerade kollegor.

Vi söker yrkesarbetare med erfarenhet från mark- och anläggningsarete. Arbetsuppgifterna består bland annat av mark- och grundläggningsarbete, rörläggning, stenarbete och plattsättning. Du har goda erfarenheter inom branschen samt minst B-körkort.

Som person är du självgående, ordningsam och bra på att hålla tider och deadlines. Du kommer att jobba i ett engagerat gäng där social kompetens och förmåga att samarbeta är viktigt.

Placering i västra Skåne.
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Anläggningsarbete
Kontakt

Mejla eller ring Väla Mark & Trädgård, 0702-72 95 90

Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 jan

Om företaget

Väla Mark och Trädgård är ett företag inom den danska Hedekoncernen. Tonvikten inom vår versamhet är anläggning, trädgårdsskötsel, marketreprenad och fastighetsskötsel. Bland våra kunder återfinns Helsingbors stad, MKB, Höganäs kommun, Kävlinge kommun, Staffanstorps kommun, Specialfastigheter, bostadsrättsföreningar samt företag. Verksamheten är främst förlagd i Helsingborg, Landskrona, Höganäs, Kävlinge, Staffanstorp, Lund och Malmö. Under högsäsong är vi ungefär 80 personer som arbetar på företaget. Väla Mark och Trädgård är kollektivavtalsanslutna till Kommunal.


Hitta hit

Helsingborg Visa på karta

Visa var