Transport coordinator

Om jobbet

Arbetsbeskrivning

I rollen som Transport Coordinator arbetar du med transportplanering av gods från leverantör till lager och från lager till lager. Du har operativ kontakt med leverantörer och samarbetspartners inom lager och transport, bokar transporter och följer upp att dessa blir utförda på önskat sätt, arbetar med avvikelsehantering, uppdatering i systemet M3 samt med reklamationshantering mot transportleverantörer. Du arbetar också med fakturakontroller och har en central roll med resterande delar av Bring där ni tillsammans arbetar för att skapa en så bra logistisk lösning som möjligt för kunderna.

Bakgrund

Vi söker dig med utbildning inom logistik/transport och som har några års erfarenhet av liknande arbete. Du har goda kunskaper i M3 och kunskaper i ekonomi samt är flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Du är självgående, analytisk och noggrann samt är en lagspelare som trivs i en central roll med många kontaktytor.

Viktig information

Ovanstående uppdrag är ett samarbete mellan SW och Bring SCM där du kommer arbeta som konsult. Uppdraget är på heltid med start omgående och sträcker sig under 6 månader. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdag. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Martin Amarelle på 040-665 51 53. Välkommen med din ansökan!

Konsult hos SW

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
Jobbfakta
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.