Underhållschef

Om jobbet

Om arbetet:
Som Underhållschef ansvarar du för att planera, leda och styra underhållsverksamheten i fabriken. Ditt mål ska vara att minimera antalet produktionsstörningar och se till att produktionskapaciteten i vår maskinpark ständigt utvecklas. Du rapporterat till teknisk chef.

Arbetsuppgifter:
De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av att styra den dagligt löpande samt förebyggande servicen både för produktion och fastighet. Arbetsplanering, uppföljning, leverantörskontakt och projekt är en del av det dagliga arbetet. Du medverkar i förbättringsprojekt och nyimplementeringar. Du kommer att arbeta korsfunktionellt och samarbetar med både arbetsledare, kvalitets- & utvecklingsteam. Du leder och kompetensutvecklar din personal som består av ett team på 6 personer, samt sköter kontakten med entreprenörer.

Kvalifikationer:
Du är ingenjör och/eller har några års erfarenhet av att styra och leda underhållsarbeten, gärna i en livsmedelsproducerande fabrik med högt ställda hygienkrav. Du är en flexibel person med förmågan att leda, lyssna och förstå människor samt har förmågan att ha många bollar i luften. Du kan hitta förbättringspotentialer i befintlig maskinpark samt diskutera och driva projekt tillsammans med personal på andra avdelningar. Kunskaper i Auto Cad eller liknande program är meriterande.

Vill du veta mer?
Närmare upplysningar om tjänsten lämnas av Richard Fristedt,
richard.fristedt@saba.se

Fackliga företrädare för Unionen
är Peter Lindén, 042-24 96 57 och för Livs Patrik Svärd 042-24 96 00

Ansökan:
Vänligen skicka din ansökan innehållande CV och personligt brev till richard.fristedt@saba.se. Ange referens underhållschef i ämnesfältet. Urval och intervjuer sker löpande så inkom med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 18 december.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Mejla Richard Fristedt

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Saba Fresh Cuts är ett företag i Dole koncernen. Våra produkter består av färdigskuren och färdigsköljd sallad som alltid är klar att hällas upp och avnjuta. I sortimentet finns både mixade produkter och enskilda sallads- och grönsakssorter av finaste ursprung. Alla klara att servera!

Vi finns i en ny och fräsch anläggning i Helsingborg samt dotterbolag i
Helsingfors och jobbar med höga kvalitetskrav i alla led från odlare till slutförbrukare. Läs mer om oss på www.dole.se.