Projektansvarig för Clean Air Technologies dokumentationssystem

Om jobbet

Är du intresserad av en problemlösande roll där du får ansvar för att strukturera och utveckla företagets dokumenthantering? Har du tidigare arbetslivserfarenhet inom dokumentation och kreativa idéer om hur företag på bästa sätt kan få struktur på sitt dokumentflöde? Då kanske det är just dig vi söker till Clean Air Technologies i Helsingborg.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Clean Air Technologies räkning en projektansvarig för företagets tekniska dokumentationssystem.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Clean Air Technologies önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Clean Air Technologies. Företagets intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du primärt att arbeta med att strukturera teknisk dokumentation samt att driva ett projekt där ett nytt dokumentationssystem ska tas fram.

I den första delen i rollen kommer du att:
  • ha kontakt med underleverantörer för att samla in och organisera produktdokumentation
  • organisera och säkerställa att företagets egen dokumentation finns tillgänglig (ej själv skapa den tekniska informationen)
  • sammanställa/strukturera befintliga listor och beskrivningar över komponenter och funktioner
I den andra delen av rollen, dvs utvecklandet av det nya dokumentationssystemet ingår bland annat att:
  • ta fram ett nytt arbetssätt för hur dokumentation ska hanteras genom företagets olika projekt
  • ta fram delar av grafisk profil såsom mallar för t ex Word- och Exceldokument
Tjänsten passar dig som tycker att det är kul med dokumentation och problemlösning. I rollen finns goda möjligheter till eget ansvar och att påverka tjänstens utformning.

Vi söker dig som
  • har kunskap och kreativa idéer om dokumenthantering och dokumentationssystem
  • har arbetslivserfarenhet från liknande tjänst/område sedan tidigare
  • har goda kunskaper i svenska och engelska då båda dessa språk används i kommunikation med interna och externa parter
  • är van vid att arbeta i officepaketet
  • har B-körkort
Det är meriterande om du har erfarenhet av AutoCAD och enklare konstruktion, till exempel i form av att ha uppdaterat och finjusterat ritningar. Det är också meriterande om du har kunskap om eller erfarenhet av databaser eller teknisk dokumentation. Kanske har du skaffat dig denna kunskap/erfarenhet via någon typ av teknisk utbildning.

Som person är du strukturerad och planerar ditt arbete på ett metodiskt sätt för att effektivt kunna driva dina uppgifter framåt. Du är noggrann och har ett öga för detaljer och ser till att inget faller mellan stolarna. Att kombinera självständigt arbete med att samarbeta i team med kollegor är något du trivs med. Du gillar problemlösning och när svårigheter uppstår tar du gärna tag i dem och arbetar lösningsorienterat för att hitta bästa lösningen.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
Jobbfakta
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 jan

Om företaget

Clean Air Technologies är ett företag som designar och levererar unika och innovativa tekniska effektiviseringslösningar för värme- och energianläggningar. Detta genom att utveckla produkter som ökar verkningsgrader och samtidigt återvinner värmen i rökgaser. Företaget sitter i centrala Helsingborg och de är ett härligt gäng på cirka 10 personer med bra samarbete och god stämning. Läs mer om Clean Air Technologies och dess lösningar här.