Underhållstekniker

Om jobbet

Om arbetet
Till vår moderna fabrik på Ättekulla söker vi nu två underhållstekniker, en med mekanisk inriktning och en med inrikting mot el.

Arbetsuppgifter
De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av att styra den dagligt löpande samt förebyggande servicen både för produktion och fastighet. Du kommer att medverka i förbättringsprojekt och andra nyimplementeringar. Samarbete kommer att ske med både arbetsledare, kvalitets-, och utvecklingsteam.

Vanligt förekommande uppgifter är förebyggande underhåll, service, plåt och svetsjobb, felsökning i både el/mek/pneumatik samt förbättringsarbeten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har kunskaper och erfarenhet av underhållsarbeten, gärna från en livsmedelsproducerande fabrik med högt ställda hygienkrav.

Speciella krav mekanikertjänsten
Svetsning med tig/elektrod/mig i rostfritt. Du kan konstatera enklare elektriska fel och avhjälpa dem.

Speciella krav eltjänsten
Felsökning i el och styrsystem, Plc och servo programmering är ett plus, liksom någon form av el-utbildning. När elkompetensen inte behövs hjälper du dina
kolleger.

Gemensamma krav.
Ni samarbetar med era kolleger med mekaniska eller elektriska arbeten. Office programmen bör ni vara bekant med, liksom engelska i tal och skrift, då delar av maskinparken kommer från utlandet. Bil och körkort är ett krav då vi har produktion dygnets alla timmar samt har beredskap.

Som personer är ni flexibla med förmåga att lyssna och förstå människor samt att ha många bollar i luften. Ni kan hitta förbättringspotentialer i befintlig maskinpark samt diskutera och driva mindre projekt tillsammans.

Vill du veta mer?
Närmare upplysningar om tjänsten lämnas av Richard Fristedt, richard.fristedt@saba.se

Fackliga företrädare
för Unionen är Peter Lindén, 042-24 96 57 och för Livs Patrik Svärd 042-24 96 00

Ansökan
Du är välkommen att skicka din ansökan innehållande CV och personligt brev till richard.fristedt@saba.se. Anger referens underhållstekniker mekanik eller underhållstekniker el i ämnesfältet. Urval och intervjuer sker löpande så vänligen inkom med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 18 december.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Mejla Richard Fristedt

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Saba Fresh Cuts är ett företag i Dole-koncernen. Våra produkter består av färdigskuren och färdigsköljd sallad som alltid är klar att hällas upp och avnjuta. I sortimentet finns både mixade produkter och enskilda sallads- och grönsakssorter av finaste ursprung. Alla klara att servera!

Vi finns i en ny och fräsch anläggning i Helsingborg samt dotterbolag i Helsingfors och jobbar med höga kvalitetskrav i alla led från odlare till slutförbrukare. Läs mer om oss på www.dole.se