Boxon i Helsingborg söker Norsktalande Innesäljare

Skillway AB · Försäljning · 14 jan

Om jobbet

Är du en innesäljare som gillar att serva kunder och fånga upp deras behov samtidigt som du trivs med att jobba med försäljning mot uppsatta mål?

Då kan du vara rätt person för oss! Boxon Pak behöver förstärka säljteamet i Helsingborg med en norsktalande innesäljare som ska bearbeta företagets kunder via telefon, mail och chat.

Om tjänsten

Som innesäljare blir ditt främsta arbetsredskap telefonen och det är därför viktigt att du trivs med det och har en trevlig telefonröst. Tyngpunkten i tjänsten ligger på utgående samtal till företagets kunder och prospects. En del av tjänsten innefattar också att jobba med nykundsbearbetning och mötesbokningar. Tjänsten innebär också en del administration.

Din profil

Förutom att du har ett brinnande intresse för försäljning ser vi att du är utåtriktad och tycker om att arbeta med att utveckla kundrelationer. Du är tävlingsorienterad och gillar att arbeta mot utmanande mål.

Vi tror att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med försäljning och med goda resultat. Du har stort engagemang, mycket energi och du drivs av att göra goda affärer. Har du branschvana är det meriterande men inget krav. Vidare är du prestigelös och duktig på att kommunicera både i tal och skrift på norska.

Vi värdesätter om du behärskar både det svenska och norska språket.
  • Du har god datorvana, har du jobbat med SAP är det en merit.
  • Vi erbjuder en marknadsmässig fast lön och en rörlig del baserad på din försäljning.
  • Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar provanställning under 6 månader.
Ansökan
Din ansökan behandlas konfidentiellt. Du söker tjänsten genom att klicka på ”Sök tjänst”, observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Sista ansökningsdag är 15 december. Rekryteringsprocessen kommer att hanteras löpande.

Eventuella frågor besvaras av försäljningschef Björn Jarenbäck, tel 042-25 07 00 eller bjorn.jarenback@boxon.com. Välkommen med din ansökan!

Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 jan

Om företaget

Boxon är ett företag med stark laganda och tillsammans i teamet vill vi skapa resultat. Boxon är ett förpacknings- och märkningsbolag med huvudkontor i Helsingborg. Affärsområde Pak fokuserar på förpackningar och omsätter ca 850 MSEK och består av 150 medarbetare. Boxon har idag verksamhet i Norden, Tyskland, Frankrike samt i Shanghai, Kina.