Gigant - UTESÄLJARE till distrikt Skåne, Halland

Gigant AB · Försäljning · 9 dec

Om jobbet

Brinner du för försäljning?

Gillar du utmaningar, utveckling och att göra affärer?

Vill du vara en del av ett vinnande lag?

Är du teknisk och vill sälja kvalitetsprodukter med långsiktig ekonomisk hållbarhet?

Då är det dig vi söker som vår nya utesäljare!

Arbetsbeskrivning

Som utesäljare på Gigant kommer du självständigt att planera och genomföra kundbesök utifrån uppsatta säljmål. Rollen innebär ett specifikt ansvar för att Gigants slutkundsförsäljning sker enligt plan. Du har kund-, volym- och resultatansvar för utvalda företag och driver säljaktiviteter mot dessa. Du kommer aktivt att bearbeta både befintliga och nya kundrelationer, samt definiera och utveckla kundernas behov. Som utesäljare kommer du att samarbeta tätt tillsammans med ett härligt team bestående av innesäljare, säljadministratör och konstruktör.

I rollen ingår också att bygga relationer hos befattningshavare med behov inom produktområdet och identifiera nya affärsmöjligheter.

Din viktigaste egenskap är att du brinner för försäljning och att jobba i nära samarbete med slutförbrukare.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett stort driv och hjärta för att göra affärer. Du ska ha erfarenhet och känsla för industri, deras behov och efterfrågan. Du är van att jobba tillsammans med befattningshavare på flera olika nivåer hos respektive kund och du trivs med att resa i jobbet och får gärna ha jobbat i ett större geografiskt område tidigare.

Du är orädd och van att öppna nya möjligheter och har en god initiativförmåga samt är självgående. Som utesäljare på Gigant gillar du att ta stort eget ansvar för dina uppgifter och vet hur du strukturerar ditt arbete.

Du är resultatorienterad och energisk och sätter gärna höga mål. Precis som övriga kollegor på Gigant brinner du för långsiktiga och starka kundrelationer.

Vi erbjuder dig

Vi är ett härligt team med bra driv som söker förstärkning. Vår potential är oerhört stor och vi erbjuder en väldigt spännande roll för dig som vill växa och utvecklas med våra ambitioner.

Placeringsort är region syd som sträcker sig från Skåne och Halland.

I denna rekrytering samarbetar Gigant AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Martin Klasson, 0734-175666. Ansök via webben på www.finnvedensaljkraft.se.

Ansök snarast, då vi arbetar med löpande urval, dock senast 9 december 2016.
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

Gigant marknadsför ett heltäckande erbjudande av produkter, utbildningar och tjänster för attraktiva, effektiva och säkra arbetsplatser till lager, industri och verkstad. Vi har funnits på marknaden i över 20 år. Idag är vi Nordens ledande leverantör av arbetsplatsutrustning. En position vi har nått genom ständigt fokus på nya och ofta även skräddarsydda lösningar. Något som är möjligt då vi har en egen produktion, design och konstruktion. På Gigant arbetar ca 80 personer, i Sverige och Norge, inom inköp, utveckling, försäljning och produktion. Gigant ingår i B&B TOOLS, noterat på Mid Cap-listan på NASDAQ OMX Stockholm. Läs mer på www.gigant.se.