Student? Nu letar vi efter en junior ekonomiassistent till globalt företag

StudentConsulting · Ekonomi · 13 jan

Om jobbet

Information om uppdraget

Nu söker vi efter en noggrann och strukturerad student med grundläggande kunskaper inom ekonomi för extrajobb som administrativ assistent på ett spännande företag i Helsingborg.
Just nu söker vi en student som vill kombinera sina studier med ett administrativt arbete hos vår kund i Helsingborg. Som person är du lyhörd, noggrann, strukturerad och har grundläggande kunskap inom ekonomi, kanske studerar du första året på universitet eller högskola med inriktning mot ekonomi.
Vidare så behärskar du office paketet där du framförallt har goda kunskaper inom excel.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av bl.a:
Skanning och arkivering, granskning av fakturor och dokumentering av ekonomiska uppgifter. Det ställs alltså ett stort krav på att du är noggrann, strukturerad och prestigelös.

Du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund i Helsingborg.
Vi söker någon som kan vara tillgänglig minst två dagar i veckan där tisdag varje vecka är ett stående behov, hel- eller halvdag. Arbetstiderna är 8-17 måndag - fredag. Uppdraget förväntas pågå i minst 6 månader, med stor chans till förlängning.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som läser en eftergymnasial utbildning på minst 50% och har minst två år kvar på utbildningen. Du har erfarenhet och kunskaper inom grundläggande ekonomi och är en analytisk person. Meriterande är om du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter, gärna på ett internationellt företag så du har förståelse för det flöde som uppstår på en ekonomiavdelning. Du talar och skriver engelska obehindrat samtidigt som du har en undersökande ådra och gillar att ta egna initativ samt vill ta reda på nya saker. Vi rekryterar löpande till denna tjänst så om detta låter som en tjänst för dig så rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!