Kundtjänstmedarbetare sökes

Om jobbet

SW söker en kundtjänstmedarbetare för ett konsultuppdrag på 4 månader till vår kund Bring SCM i Helsingborg. Du kommer att vara en del av ett internationellt företag på frammarsch och arbeta med en av Brings stora kunder.

Arbetsuppgifterna är att främst arbeta med reklamationer från företagskunder samt att arbeta med övriga kundtjänstuppgifter. Du kommer även att arbeta med orderläggning och administration kring detta. Vi söker dig som har en klar och trevlig telefonröst och att du trivs i situationer där du får hjälpa andra människor ser vi som en självklarhet. Som person är du glad och har en positiv inställning och du är professionell i ditt sätt och trivs i nya situationer även om det är mycket att lära på kort tid. Har du tidigare erfarenhet från arbete med kundtjänst, reklamationer och service är det meriterande. För att trivas i rollen är det viktigt att du är bekväm med att arbeta med telefonen som främsta arbetsredskap. Vidare har du goda datorkunskaper såväl som goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift.

Viktig information

Ovanstående uppdrag är ett samarbete mellan Bring SCM och SW där du kommer arbeta på konsultuppdrag med anställning hos SW. Uppdraget är en visstidsanställning på 4 månader och du kommer att börja omgående. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johanna Hedqvist 040-665 51 51.

Konsult hos SW

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
Jobbfakta
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.