Student sökes för extrajobb som restaurangmedarbetare i Helsingborg!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du studerande på universitet eller högskola och vill arbeta extra inom restaurang? Är du som person serviceinriktad, en lagspelare och gillar att arbeta i ett högt tempo? Då har vi tjänsten för dig!
För kunds räkning söker vi nu en student som vill arbeta extra med service på ett stort och välkänt företag i Helsingborg. Vår kund är ett stort värderingsstyrt företag med intresse för livet hemma. Varje produkt de tar fram bygger på deras vision att göra hemmet till en bättre plats.

I arbetsrollen kommer du att arbeta med underhåll av vår kunds restaurangavdelning. Du kommer där att vara ansvarig för att kunden får en god vistelse i restaurangen genom att bland annat ansvara för diskning, hantera kassa, leveranser och uppdatera orderinformation.

Arbetstiden varierar mellan 7:30-15:30, måndag-söndag. För att vara aktuell för tjänsten vill vi att du har minst ett år kvar på dina studier och kan arbeta 2 vardagar samt en helgdag per vecka.

Tjänsten ska tillsättas omgående. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta hos vår kund.

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell för denna tjänst är det ett krav att du: - Studerar minst 50% på universitet eller högskola - Har minst ett år kvar av dina studier - Är flexibel och kan hoppa in och arbeta med kort varsel.
Som person är du kommunikativ, serviceminded, problemlösare och har ett intresse för mat och service. Du är bra på att planera och prioritera och har alltid kunden i fokus. Låter det intressant? Sök då tjänsten redan idag. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer.
Jobbfakta
Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!