Studerande truckförare sökes för extrajobb!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du studerande på minst 50% och letar efter ett flexibelt extrajobb vid sidan av studierna för att dryga ut studentkassan lite?
Nu letar vi efter studerande truckförare till vår kund i Helsingborg.
För att vara aktuell för den här tjänsten krävs att du är studerande på minst 50%. Vidare ställs krav på att du har truckkort A+B, är flexibel och inte är rädd för att ta i där och när det behövs då arbetet kan vara fysiskt krävande.

Du kommer i huvudsak att arbeta med lagerplock samt att ta emot och skicka gods. Arbetstiderna är framförallt vardagar men även helger kan förekomma, 07.00-16.00 och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat. Du gör därför rätt i att söka tjänsten redan idag!
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta ute hos vår kund. Tjänsten förväntas pågå löpande.

Kunskaper för uppdraget

Som person är du självgående, noggrann och ansvarsfull och vi ser gärna att du ser långsiktigt på detta arbete. Truckkort med behörighet A+B är ett krav. I arbetet ingår en del tunga lyft varav du bör ha en god fysik. Urval och intervjuer pågår löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har passerat. Skicka gärna in din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag: 2016-12-15
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

33 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!