Studerande butiksmedarbetare sökes till Helsingborg!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du studerande och på jakt efter ett spännande extrajobb i Helsingborg? Är du en pigg och alert person som tycker om att ge kundservice? Då har vi jobbet för dig!
Vi söker just nu fler duktiga medarbetare till vår kund i Helsingborg, du som söker ska vara studerande och vilja arbeta extra som butiksmedarbetare. Vår kund är ett ledande företag inom teknisk handel och behöver förstärkning till sin butik i Helsingborg.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara kassaarbete och varuplock.
Arbetstiderna är förlagda dagtid och du förväntas kunna arbeta vid behov, hel eller halvdagar, i snitt 2 gånger i veckan. Tjänsten är förlagd måndag-fredag 07.00-16.00 eller 07.00-13.00, beroende på kundens behov.

Du kommer att vara anställd som konsult av oss på StudentConsulting och vara uthyrd till vår kund. Det är meriterande om du även har möjlighet att då och då hoppa in och hjälpa till i butikerna i Landskrona eller Ängelholm.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som ständigt har ett leende på läpparna och brinner för att ge service. Du har även god datavana och sätter dig snabbt in i nya datasystem och arbetssätt. Självklart uppskattar du kundkontakter och sätter alltid ett glatt bemötande som högsta prioritet! Då tjänsten är en timanställning är det ett krav att du som söker studerar på minst 50%. Som student räknas du som studerar vid högskola/universitet, komvux eller motsvarande. Eftersom detta är ett långsiktigt uppdrag är det meriterande om du har minst 2 år kvar på dina studier. Låter detta som en tjänst för dig? Ansök då redan idag! Tjänsten kommer tillsättas så fort vi hittar rätt kandidat och intervjuer för uppdraget sker löpande.
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Butik
Publicerad

38 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!