Redovisningsassistent med intresse för administration

Brightby · Ekonomi · 2 jan

Om jobbet

Brightby rekryterar nu en ekonomiassistent med administrativ ådra till en bred och varierad tjänst hos en av våra kunder i nordvästra Skåne. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och ska tillsättas snarast möjligt. Initialt kommer du vara anställd som ekonomikonsult på Brightby men möjlighet finns för rätt person till anställning hos kund.

Arbetsuppgifter

Ditt arbete kommer att innebära att assistera redovisningschefen med ekonomi- och diverse administrativa arbetsuppgifter. Du kommer att skicka fakturor, leverantörsbetalningar samt kontera leverantörsfakturor. För rätt person är planen även att få ett ökat ansvar gällande till exempel kontoavstämningar och bilagor kring bokslutsarbetet. Då det är ett mindre kontor så kommer du även fungera som kontorsansvarig vilket innebär att det tillkommer en del administrativa arbetsuppgifter som är av stor vikt för företaget. Sammanfattningsvis kommer dina arbetsuppgifter bl. a. att vara:

* Leverantörsreskontra

* Betalningar

* Bankavstämningar

* Reseräkningar

* Kontorsansvarig

* Avtalshantering

* Bokning av resor

Kvalifikationer och erfarenhet:

Vi söker dig som har erfarenhet av rollen som ekonomiassistent. Du är van att arbeta brett med ansvar för hela reskontraflödet, inkluderat avstämningar. Du har cirka 10-15 års relevant arbetslivserfarenhet inom ekonomi eller administration där du även arbetat med bokföring. Du är väl förtrogen med ett eller flera etablerade ekonomi- och ERP-system. Som person arbetar du noggrant, strukturerat och effektivt. Du triggas av problemlösning och du är lyhörd med hög servicenivå.

Personliga egenskaper:

För att trivas i rollen tror vi att du är trygg och positiv till din person. Du arbetar noggrant, strukturerat och effektivt med en god attityd. Du har en prestigelös inställning till dina arbetsuppgifter och trivs bäst när du får jobba med varierande arbetsuppgifter. Du vill fortsätta att utvecklas i din ekonomiassistentroll och ser fram emot att göra detta i en trygg och samtidigt stimulerande verksamhet i utveckling.

Ansökan

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta konsultchef Skender Maloku på telefon 0700-80 92 02 eller skender.maloku@brightby.se

Välkommen med din ansökan!

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss

Inlägget Redovisningsassistent med intresse för administration dök först upp på Brightby AB.
Jobbfakta
Ort
Bjuv
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Redovisningsekonom
Publicerad

33 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 jan

Om företaget

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.