Servicetekniker / Montörer

Om jobbet

Hörmanns verksamhet i Sverige expanderar och därför söker vi nu serviceinriktade och självgående Servicetekniker/Montörer till region Malmö, de flesta arbeten kommer att göras kring Helsingborg.

Arbetsuppgifter

I denna roll arbetar du med att utifrån givna beskrivningar och anvisningar montera olika typer av portar och lastteknisk utrustning. Det kan även komma att ingå installation, reparation, felsökning och underhåll.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:
  • Hålla en god kommunikation med övriga montörer och servicetekniker, byggare och uppdragsgivare
  • Planera arbetet tillsammans med montageplaneraren på ett effektivt sätt
  • Leverera tidrapporter, montage- och serviceunderlag
  • Arbeta med merförsäljning genom att se förbättringsåtgärder ute hos kund
  • Beredskapsarbete
Tillsammans med kompetenta kollegor arbetar du i en självständig och fri roll med Hörmanns produkter ute hos kunderna i ditt distrikt.

Kompetensprofil

Vi söker dig med god, dokumenterad erfarenhet av arbete som montör och/eller servicetekniker. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom mekanik och el samt erfarenhet av kundkontakt. Meriterande för tjänsten är teknisk utbildning samt utbildningar som t.ex. Heta arbeten, lift- och truckkort. B körkort är ett absolut krav.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som älskar att arbeta med teknik och service; du har vanan av att driva ditt arbete på ett självgående sätt och drivs av att ha mycket frihet under ansvar. Du har ett naturligt engagemang i det du gör och förstår vikten av goda kundrelationer samt teamwork mellan kollegor för att på snabbast och bästa sätt lösa problem och leverera bra produkter och service till kunderna.

Vad kan Hörmann erbjuda dig?

Hörmann kan erbjuda en plats på ett stabilt och framgångsrikt företag med ett självständigt arbete som tekniker. Hörmanns produkter har hög kvalité och gott rykte, och företaget befinner sig i en expansiv fas där du kan vara med på den fortsatta resan och utveckla företaget vidare. Vill du vara med på Hörmanns fortsatta äventyr?

Ansökan

Vi kommer intervjua kandidater löpande så vänta inte med din ansökan! Sista ansökningsdatum 2016-11- 22.

Har du frågor eller vill veta mer?

Kontakta Magnus Hansson, Servicechef
Hörmann Svenska AB,

tel:
010-19 00 251, mail: m.hansson.ore@hoermann.se
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör
Reparatörer
Kontakt

Mejla eller ring Magnus Hansson, 010-19 00 251

Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Hörmann Svenska AB startades 1998 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av portar. Från vårt nybyggda centrallager i Örebro på motsvarande 4000 kvm distribuerar vi portar över hela landet. I vårt sortiment av industriprodukter ingår bland annat takskjutportar, rullportar, snabbrullportar, brandskjutportar, skjutgrindar, dockningshus och lastbryggor. Försäljningen av industriportar och industriportsservice tillhandahålls i egen regi från huvudkontoret i Örebro samt från regionerna
Stockholm, Västerås, Malmö, Gävle, Linköping, Göteborg, och Jönköping.
Försäljningen av våra konsumentprodukter; garageportar, maskinerier och entrédörrar sker genom våra drygt 500 återförsäljare landet runt.