Säljare södra/Västra Sverige

Springhill · Övrigt · 20 jan

Om jobbet

Säljare hemtextilier

Västra Sverige

Noble House är ett framgångsrikt
Svenskt varumärke som skapas av Svenska designers. Vi gör omtyckt prisvärd vardagstextil för ditt hem. Vi marknadsför allt från gardiner, kuddar, plädar, mattor till kökstextil och vaxduk. Från Noble House får du alltid lite mer än du förväntar dig.

Vi söker nu
en passionerad säljare som ska arbeta med befintliga och nya kunder i västra Sverige. Dina kunder är både fristående butiker och butiker tillhörande kedjekunder.

Du kommer att vara en del av en engagerad och professionell säljorganisation och vi erbjuder dig en spännande och varierande tjänst med mycket frihet och ansvar. Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde i januari 2017. Placeringsort är på vårt huvudkontor i Helsingborg

Arbetsbeskrivning

Du ansvarar för försäljningen i västra Sverige där du säljer fyra kollektioner årligen samt löpande kampanjer och lagervaror. Utöver att upprätthålla och utveckla samarbetet med befintliga kunder, blir det ditt arbete att etablera nya kunder och kedjor. Du får ansvaret för lönsamhet och utvecklingen av ditt distrikt. Du rapporterar till affärsområdeschefen och du samverkar med andra försäljnings- och stödfunktioner. Tjänsten innehåller ca 40-50 övernattningar.

Vem är du?

Som person är du utåtvänd och målinriktad, men ändå en lagspelare som tänker på teamets bästa. Du är positiv och ärlig med stor förmåga att lyssna av andra människor. Att ha humor, gott omdöme, vara proaktiv, flexibel och prestigelös ser vi som positiva egenskaper.

Bakgrund

För att lyckas i rollen bör du ha några års erfarenhet av försäljning, gärna mot detaljhandeln. Du brinner för försäljning och vet vad som krävs för att få en nöjd kund. Att göra det där lilla extra för kunden faller sig naturligt för dig. Har du dessutom ett intresse för hemtextilier så är detta naturligtvis meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Ansökan & Kontakt

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande.

Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering så vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa ansvarig Rekryteringskonsult Peter Nilsson, tel. 0708 - 30 65 43.

Välkommen med din ansökan!

Springhill textile AB
med huvudsäte i
Helsingborg är en av Nordens största leverantörer av textilier till fack- och dagligvaruhandeln. Vi säljer underkläder, strumpor, och hemtextil i Norden både under våra egna varumärken och som s.k. private brands. Vi är idag drygt 100 anställda med en omsättning på nära 400 miljoner SEK. Vi bedriver vår verksamhet i 6 affärsområden: Crossbow, Topeco/Atlas, Private label, Gutz, Noble House och Gripsholm. Förutom huvudkontoret i Helsingborg har vi kontor i Oslo, Shanghai och Dhaka.


Läs mer om bolaget på: www.springhill.seeller www.noblehouse.se

Sökord: Säljare, Försäljning, Fältsäljare, Account
Manager, Area Manager, Area Sales Manager , Sales, Textilier
, Distriktsäljare,
Regionsäljare, Utesäljare, Detaljhandel, Dagligvaruhandel
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

38 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 jan

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!