Redovisningsekonom sökes för kommande uppdrag på heltid!

StudentConsulting · Ekonomi · 27 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du en engagerad och driven person som vill fortsätta att utvecklas i en roll som redovisningsekonom i Helsingborg? Brinner du för ditt yrke och är redo för en ny utmaning? Skicka då in din ansökan redan idag!
Vi får ständigt in föfrågningar gällande redovisningsekonomtjänster. Därför letar vi nu efter engagerade och drivna redovisningsekonomer som är redo för nästa steg i karriären.
Du har några års erfarenhet när det kommer till b.la löpande bokföring och redovisning, avstämningar, löneadministration, in- och utbetalningar, leverantörsreskontra.
Du behärskar dataoprogram och datasystem väl och har framförallt erfarenhet inom VISMA, Hogia, Fortnox eller Pyramid.

Vi kommer löpande att hålla intervjuer och uppdraget förväntas starta efter årsskiftet med viss flexibilitet. Tjänsten kommer att vara på heltid och är förlagd måndag-fredag kontorstider. Du kommer till en början vara anställd av StudentConsulting och uthyrd som konsult till vår kund. Vår kund har ett långsiktigt behov där goda möjligheter till att bli övertagen finns. Intervjuer och urval sker löpande, så tveka inte att ansöka redan idag!

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell till denna tjänst har du en universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi med redovisning som huvudområde. Du har bred erfarenhet inom redovisningsområdet och har tidigare arbetat i en roll som redovisningsekonom med erfarenhet av bokföring, avstämningar och kontohanteringar.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där vi letar efter dig med ett starkt driv och engagemang. Du bör ha ett genuint intresse för siffror och en förmåga att arbeta strukturerat med god förmåga att prioritera. Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift är ett krav, samt goda kunskaper i Excel
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Publicerad

36 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!