Allmänsjuksköterska till ortopedavd. Helsingborgs lasarett

Om jobbet

Om uppdraget

Nu söker vi för kunds räkning en sjuksköterska till ortopedavdelningen på Helsingborgs lasarett.
Behovet finns från 23/1-2017 och framåt.
Dag- och nattjänstgöring.

Boende och resa går att ordna vid behov!

Dina arbetsuppgifter

Allmänsjuksköterska gärna med erfarenhet/intresse från/av ortopedi.

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Din profil

Allmänsjuksköterska
Jobbfakta

Ring Per Svensson, 0725982200

Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om företaget