Arbetsledare

Om jobbet

Söker för kunds räkning en arbetsledare inom bygg och service. Du kommer du att arbeta inom serviceavdelningen med egen personal. Du skall givetvis ha denna erfarenhet och vara både drivande och noggrann samt vara van att ha kundkontakt. Du planerar och styr upp det dagliga arbetet, ser till att material finns tillgängligt och att du skickar rätt man på rätt plats.
Ett mycket trevligt byggföretag med eget ansvar och högt i tak. Du kommer in i en grupp som redan finns så det är bara att fortsätta bygga på den.
Jobbfakta
Publicerad

47 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 dec

Om företaget

Personalkompetens AB är ett modernt svenskt bamanningsföretag som sedan starten i mars 2008 finns i ljusa och fräscha lokaler i Malmö. Dessutom har vi varit med sedan 1996 då det finns bra referenser bakom.

Med kundens behov i fokus är vi det vänliga och personliga företaget som med hög professionalism och stort engagemang arbetar med rekrytering och konsultverksamhet.

Vi kombinerar förstklassig service med professionella kandidater och vi står gärna till ditt förfogande när du går i tankar om att förstärka och utveckla din organisation. Våra kunder är små, medelstora och stora företag i hela Södra Sverige med särskilt fokus på Öresundsregionen.


Hitta hit

Helsingborg Visa på karta

Visa var