Brand Ambassador till Campus Helsingborg sökes!

Om jobbet

Att vara Academic Works varumärke på högskolan innebär är ingen arbetsdag är den andra lik. Jag träffar nya människor och besöker nya platser för att hjälpa studenter att hitta intressanta jobb som passar just dem. Att dessutom få jobba i en positiv och inspirerande arbetskultur gör mig peppad att göra ett bra jobb. Arbetet är enkelt att kombinera med studierna och jag får möjlighet att utveckla min säljförmåga och komma med nya idéer. så här beskriver en av våra medarbetare sin roll som Brand Ambassador, då några av våra Brand Ambassadors i samband med sin examen nu kommer gå vidare till andra spännande utmaningar letar vi efter en ny kollega som är sugen på ett roligt och varierande extrajobb till våren.

Information om uppdraget

Vi erbjuder dig att vara en del av vårt lokala ambassadörsteam där du kommer av vara en viktig resurs för vårt kontor vid tillsättning av våra uppdrag samt för vår marknadsavdelning. Som Brand Ambassador arbetar du med att informera studenter och unga akademiker om Academic Works verksamhet genom mässor, arbetsmarknadsdagar och andra event.

Du får möjligheten att samarbeta med eventkoordinatorn som är lokalt marknadsansvarig och övriga brand ambassadors som studerar på universitet och högskolor i regionen.

Arbetsuppgifter
 • Medverka på arbetsmarknadsdagar, mässor och events runt om i Skåne där du hjälper intresserade studenter registrera sig i vår databas och informerar om vår verksamhet och om lediga jobb.
 • Assistera eventkoordinatorn vid föreläsningar som Academic Work anordnar på högskolor och universitet i regionen.
 • Affischera och nätverka i Helsingborg.
Vi söker dig som
 • Studerar på Campus Helsingborg, meriterande är utbildningarna Service Management, Högskoleingenjör eller Strategisk Kommunikation.
 • Är flexibel och har möjlighet att arbeta med relativt kort varsel
 • Har ett stort engagemang och driv och gärna tar egna initiativ
 • Är van att tala inför grupp och är bra på att nätverka
 • Vi ser gärna att du är eller har varit engagerad i kårverksamhet, studentnationer eller liknande.
 • Du tar examen tidigast juni 2018 då vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete.
 • B-körkort är meriterande
Vidare är du ambitiös och pålitlig. Det är meriterande om du har jobbat via Academic Work tidigare eller har erfarenhet av försäljning och marknadsföring. Naturligtvis är du även en medarbetare som lever våra värderingar!

Uppdraget startar med en utbildning där du får lära känna Academic Work samt får en introduktion i eventmarknadsföring. Detta är en möjlighet för dig att lära dig mer om marknadsföring och få relevant arbetslivserfarenhet. Till dig som vill lite mer.

Välkommen till oss. We reward ambition!

Övrig information
 • Start: Januari 2017.
 • Omfattning: Ca 10-15 timmar per månad, men omfattningen kan variera något.
 • Plats: Med utgångspunkt i Helsingborg. Du kommer dock få följa med på event som vi har runt om i regionen.
 • Kontaktperson: Maria Rebensdorff, Talent Acquisition Manager
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på talentacquisitionmalmo@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Deltid
Yrkesområde
Marknadsföring
Publicerad

44 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 jan

Om företaget

Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På careers.academicwork.se får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!

Varmt välkommen!